KYB își consolidează poziția de specialist în suspensii

KYB Europe a lansat o nouă gamă de piese de direcție, consolidându-și poziția de specialist în suspensii. Brațele de control (tip wishbone), pivoții, bieletele, capetele de bară și bieletele de direcție alcătuiesc noua gamă de piese de direcție KYB. Toate sunt acum disponibile în catalogul online TecDoc.

Piesele de direcție KYB sunt dezvoltate și testate conform specificațiilor OE – asigurându-vă că orice piesă pe care o achiziționați are calitate OE sau superioară. Componentele sunt supuse numeroaselor metode de testare a calității, inclusiv controlul durității, încărcarea materialului, rezistența știftul pivotului, testarea cuplului de rotație și tracțiunea bieletei antiruliu.

Înainte de lansarea lor în Europa, peste 1 milion de piese de direcție KYB au fost deja vândute în întreaga lume, în unele dintre cele mai dure climate și pe unele dintre cele mai dure drumuri.

Distribuitorii de piese de direcție KYB pot beneficia de cele mai bune servicii din industrie, asistență logistică și de vânzări, de care beneficiază clienții noștri din toată Europa. Echipele noastre de date și catalogare (KYB a devenit primul furnizor de amortizoare din lume care a primit premiul Premier Data Supplier de către TecDoc) au lucrat neobosit pentru a se asigura că noua gamă de piese de direcție este cât se poate de precisă și eficientă.

Pentru a ușura munca atelierelor auto, brațele de control KYB includ și pivoții. Pentru comoditate, toate piesele auxiliare sunt de asemenea incluse în gamă (piulițe etc.). Directorul executiv de vânzări Juan Carlos Diez a comentat că „Piesele de direcție sunt următorul succesor al gamelor noastre actuale și ceva la care lucrăm de mult timp. Gama noastră care se extinde rapid va permite atelierelor auto să se bazeze pe un singur furnizor de încredere pentru toate nevoile lor de direcție și suspensie”.

Pentru a vizualiza gama completă, vă rugăm să vizitați www.kyb-europe.com/romania/steering-parts