Για σχεδόν έναν αιώνα η KYB ειδικεύεται στα υδραυλικά συστήματα, με τεχνολογία που χρησιμοποιείται ευρέως στις αεροναυπηγικές, σιδηροδρομικές και ναυτιλιακές βιομηχανίες. Η KYB είναι η κορυφαία ιαπωνική εταιρεία παραγωγής υδραυλικών συστημάτων. 

Ο όμιλος KYB, ο οποίος απασχολεί 15.000 υπαλλήλους παγκοσμίως, ξεπερνά σε τζίρο τα 3.8 δισεκατομμύρια δολάρια, εκ των οποίων το 60% προέρχεται από πωλήσεις αμορτισέρ αυτοκινήτου.

Από τα 15 εργοστάσιά της στην Ασία, την Ευρώπη και τις Ηνωμένες Πολιτείες, η KYB διαθέτει ετήσια παραγωγική δυναμικότητα άνω των 75 εκατομμυρίων αμορτισέρ. Η KYB έχει το μεγαλύτερο εργοστάσιο αμορτισέρ στον κόσμο (στο Gifu, Ιαπωνία), με δυναμικότητα άνω των 50 εκατομμυρίων τεμαχίων. Διαθέτει υψηλή αυτοματοποίηση και μπορεί να αλλάξει την παραγωγή από ένα γόνατο σε άλλο σε 15 δευτερόλεπτα.

H KYB Corporation είναι εισηγμένη στο χρηματιστήριο του Τόκυο και εξάγει τα προϊόντα της σε περισσότερες από 100 χώρες σε όλο τον κόσμο.

H KYB Europe εδρεύει κοντά στο Aschheim της Γερμανίας. Διαθέτει 10 υποκαταστήματα, παρέχοντας υπηρεσίες πωλήσεων και υποστήριξης σε όλη την Ευρώπη και την Αφρική.

Εταιρικά  Videos

Ανακαλύψτε περισσότερα για την KYB μέσα από τα εταιρικά videos.

Δελτία Τύπου