KYB utvecklar Onlinesupport

KYB Europe utvecklar sin marknadsledande onlinesupport för verkstäder och distributörer. Webbplatsen kyb-europe.com har uppdaterats med en uppfräschad bild och ett extra tekniskt och utbildningsinnehåll.

Webbplatsen är tillgänglig i 22 språk och fokuserad på sin Supportzon som är full med utvalda praktiska verktyg för att hjälpa både tekniker och återförsäljare att identifiera och sälja ersättningsdelar för upphängning. Den nya delen ”KYB-utbildning” innehåller en inledande översikt över KYB:s populära utbildning om upphängningslösningar som levererades till över 7 000 eftermarknadsproffs av KYB:s tekniska utbildare före pandemin i 2019. Det finns ett ansökningsformulär som ska underskrivas för att få en mer detaljerad onlineutbildning som ska levereras av KYB-expertutbildare och möjlighet att prenumerera på KYB-nyhetsbrev för att vara uppdaterad om KYB:s senaste nyheter och den tekniska supportens erbjudanden.

KYB lanserar också ett urval av digitala paket som är utvalda preliminärt skapade och skrivna inlägg för sociala medier om upphängningens säkerhetskritiska natur och KYB-produkter. Distributörer av delar och verkstäder kan använda dessa på sina egna kanaler på sociala medier för att utbilda sina följare om upphängningssäkerhet och berätta om varför de lagerhåller och monterar varumärket KYB. För att ladda ner dessa paket för din verksamhet kontakta ditt lokala KYB-kontor, försäljningsrepresentant eller marknadsföringsteamet via news@kyb-europe.com.

KYB Europes aktuella monterings- och utbildningsfilmer har över 6 miljoner visningar på deras YouTube-kanal. Hubspots undersökning fann att 72 % kunder skulle hellre få information om en produkt eller tjänst genom att titta på en film. Covid-19-pandemin har givit fackmän inom bilindustrin en möjlighet att dra nytta mer av e-lärande, vilket tar mindre tid från deras hektiska arbetsdagar än att vara med på en utbildning personligen. KYB-filmer är lätt tillgängliga på den uppdaterade webbplatsen och det finns planer att lägga till mer under de kommande månaderna.

Jordan Day, marknadsföringschefen för KYB Europe, säger:
“Det är en perfekt möjlighet att berätta för fler tekniker om upphängningsdelar och deras kritiska roll i fordonssäkerhet, däribland hur att fastställa när de ska bytas ut, hur att sälja dem och byta ut dem på det mest effektiva sättet. Vi har ett starkt team av tekniska utbildare och vi är glada över att kunna dela med oss av deras expertkunskaper till en bredare publik online.”