KYB Erbjuder kunder stöd via sociala medier

KYB Europe har skapat två uppsättningar av kostnadsfria digitala paket för sociala medier. Ett avsett för distributörer och ett för workshops. De är färdiga inlägg som KYB-kunder som har sociala mediekanaler kan använda för att utbilda sina egna kunder om fjädringskomponenters säkerhetskritiska karaktär.

Det visuella åtföljs av textförslag till inläggen samt en översikt över hur sociala medier kan hjälpa företagskommunikation. Posterna i fördelarpaketet är avsedda för verkstaden, medan posterna i verkstadspaketet är avsedda för bilisten.

Marknadsansvarige för KYB Europe, Jordan Day, förklarar ”Våra nya digitala paket för sociala medier är det senaste i vårt växande utbud av supportverktyg för våra kunder. Vi vet att många distributörer och verkstäder använder sig av sociala medier mycket effektivt för att kommunicera till sina relevanta kundbaser. Vi hoppas att dessa digitala paket kommer att hjälpa dem ge råd till kunderna om varför det är så viktigt att byta ut fjädringskomponenter efter 80 000 km”.

Distributörer som är intresserade av att använda paketen bör kontakta sin lokala KYB-säljare eller det KYB-kontor där de gör sina inköp. Verkstäder som är intresserade bör kontakta den officiella KYB-distributören där de gör sina inköp.