KYB stärker stödet för sina distributörer

TecDoc-katalogen har kompletterats med en databas med tillgängliga KYBs instruktionsfilmer. Vid sökning av en referens visas monteringsfilm i produktinformationen i fall sådan film finns tillgänglig för den valda delen. I dessa filmer finns montageanvisningar för fordon där dämparbyte är svårt eller sker på ett ovanligt sätt. Det breda urvalet av KYBs instruktionsfilmer kan också ses på YouTube-kanalen (KYBEurope) samt på webbsidan www.kyb-europe.com i fliken ”Teknisk support”.

KYB Europe jobbar även på att koppla ytterligare information för att göra det lättare för distributörer att välja rätt del och få tillgång till tillhörande uppgifter. Jordan Day, marknadsföringschefen vid KYB Europe Aftermarket, förklarar: ”Vi jobbar kontinuerligt på att ta fram nya sätt att stödja våra distributörer och verkstadskunder för att underlätta indentifiering och montage av chassielement”.

KYB Europe har status av en A-grupp leverantör för TecAlliance. Ett speciellt team arbetar på heltid för att KYBs kataloguppgifter alltid är aktuella och exakta. För att kunna bibehålla statusen av A-klass leverantör ska produktbeskrivningars förenlighet med TecAlliance standarder garanteras minst till 99%. KYB Europe har oavbrutet haft denna status sedan några år tillbaka.