Utvikling av KYB Suspension Solutions mobilapplikasjon

KYB Europe har fått over 10.000 nedlastinger av KYB Suspension Solutions-appen, som ble lansert i november 2017. Den er mest populær i Spania – 21% av brukerne, og deretter i Storbritannia – 19% og Italia – 10%.

Applikasjonen ble opprettet for å støtte mekanikere og verksteder i deres daglige arbeid. Appen er gratis og en kan laste den ned fra App Store og Google Play.

Applikasjonen har følgende funksjoner:

1) Den hjelper mekanikere med å gjøre kunden oppmerksom på behovet for å skifte ut slitte eller ødelagte fjæringskomponenter – som avgjørende for sikkerhet og komfort. Gjennom appen kan mekanikeren sende bilføreren en tekstmelding med informasjon om identifiserte skader på fjæringssystemet i kjøretøyet og elementer som er kvalifisert for bytte. I tillegg sendes informasjon med lenker til filmer som viser risiko forbundet med bruk av slitne støtdempere, fjæringer og monteringselementer.

2) Den presenterer en fullstendig reparasjon av kundens kjøretøy som ble utført av verkstedet. Via applikasjonen kan man sende en gratis tekstmelding til føreren med vedlagte bilder både før og etter tjenesten.

3) Det gir mekanikere ubegrenset tilgang til monteringsinstruksjoner, noe som muliggjør riktig reparasjonsarbeid. Gjennom applikasjonen får mekanikeren også tilgang til og se instruksjonsvideoer dedikert til kjøretøyet.