Nye 2022 PDF-kataloger

KYB har lansert sine nyeste europeiske kataloger for støtdempere og spiralfjærer – en komplett liste over KYB-serien samt detaljer om alle nye applikasjoner for 2022. Katalogene er PDF-er som er tilgjengelige for nedlasting fra katalogsiden på KYB Europe nettstedet. Katalogene er tilgjengelige på flere europeiske språk.

De nye katalogene inneholder over 250 nye delenumre for støtdempere og nesten 600 nye spiralfjærer som inkluderer applikasjoner for biler og lette nyttekjøretøyer (LCV). Også inkludert er applikasjoner for opphengsmonteringssett, samt beskyttelsessettapplikasjoner. Alle de nye tilleggene gir dekning for titalls millioner kjøretøy over hele Europa.

KYBs mest oppdaterte serier er alltid tilgjengelig online via TecDoc. Denne elektroniske katalogen er tilgjengelig i Support Zone på www.kyb-europe.com. KYB Europe har hatt TecDoc A-klassifisert status i flere år på rad og var et av de første ettermarkedsselskapene som ble en Premier Data Supplier i fjor, den nye gullstandarden innen TecDoc datakvalitet.

Den elektroniske katalogen inneholder også lenker til våre monteringsvideoer der man kan finne det største utvalget av 360 graders passende bilder av fjæstag og støtdempere på ettermarkedet. Disse bildene kan zoomes og roteres for å hjelpe verkstedet med å velge riktig delenummer med første gang, og dermed redusere mulighet for returer.