KYB utvider sin online kundestøtte

KYB Europe utvider sin markedsledende online kundestøtte til verksteder og distributører. Nettstedet kyb-europe.com har blitt oppdatert med et oppfrisket utseende og ekstra innhold om tekniske saker og opplæring.

Nettsiden er tilgjengelig på 22 språk og hovedfokuset er på Support Zone som inneholder masse nyttige verktøy til å hjelpe både teknikere og detaljhandlere med å identifisere og selge fjæringsdeler. Den nye ‘KYB Training’ menykategorien inneholder en innledende oversikt over KYB sin populære Suspension Solutions-opplæring som ble levert av KYB tekniske instruktører til over 7.000 profesjonelle på ettermarkedet i 2019, før pandemien kom. Det er bare å fylle ut et skjema for å melde seg på vårt omfattende online-kurs ledet av en av KYB ekspertinstruktører. Det er også mulig å melde seg på et månedlig KYB-nyhetsbrev slik at man er ajour med KYB-nyheter samt tilbud vedr. teknisk støtte.

Dessuten innfører KYB digitale pakker som består av et utvalg av forhåndslaget innhold og tekster for sosiale medier om hvor viktig fjæring er for sikkerhet og om KYB produkter. Reservedelforhandlere og verksteder kan bruke dette innholdet på egne kanaler i sosiale medier for å undervise følgerne sine om fjæringssikkerhet og forklare hvorfor de kjøper/monterer KYB-produkter. For å laste ned pakkene for bedriften din, vennligst kontakt ditt lokale KYB-kontor, KYB-salgsrepresentant eller kontakt markedsføringsteamet via news@kyb-europe.com.

KYB Europe sine monterings- og lærevideoer på selskapets YouTube kanal har blitt sett over 6 millioner ganger. Forskning gjennomført av Hubspot viste at 72% av kundene vil heller lære om et produkt eller en tjeneste ved hjelp av video. Covid19-pandemien har gitt aktører i bilindustrien mulighet til å dra mer nytte av online opplæring siden den tar mindre tid fra deres travle arbeidsdag enn det å delta på et stasjonært kurs. Du kan enkelt få tilgang til KYB sine videoer via den oppfriskede nettsiden; dessuten planlegger vi å legge til flere videoer i kommende måneder.

– Dette er en ideell anledning til å kunne snakke til flere teknikere om fjæringsdeler og nøkkelrollen de spiller når det gjelder sikkerhet, inkludert hvordan man kjenner at de skal byttes, hvordan selge dem og hvordan bytte dem på mest effektiv måte. Vi har et sterkt team av tekniske instruktører og vi gleder oss til å kunne dele ekspertisen deres med et bredere publikum online, sier Jordan Day, KYB Europe Marketing Manager.