KYB tilbyr sine kunder støtte for sosiale medier

KYB Europe har utarbeidet to gratis digitalpakker til sosiale medier – den ene for distributører og den andre for verksteder. Pakkene består av ferdigproduserte innlegg, som KYB sine kunder med kanaler i sosiale medier kan benytte seg av, slik at de kan dele kunnskap om fjæringskomponentenes sikkerhetskritiske karakter med sine egne kunder.

Bildemateriell ledsages med anbefalt tekstinnhold for innleggene, samt en oversikt over hvordan sosiale medier kan bidra til forretningskommunikasjon. Innleggene i distributør-pakken er rettet mot verksteder, mens innleggene i verksted-pakken er rettet mot bilførere.

Jordan Day, markedsføringsleder i KYB Europe, forklarer: «Våre nye digitalpakker til sosiale medier er det nyeste i det stadig økende utvalget av hjelpeverktøy for våre kunder. Vi vet at mange distributører og verksteder bruker sosiale medier svært effektivt til å kommunisere seg med sine relevante kundekretser; vi håper at disse digitalpakkene vil hjelpe dem med å gi kundene deres råd om hvorfor det er så viktig å bytte ut fjæringskomponenter etter 80 000 km.»

Distributører som er interessert i å bruke pakkene kan kontakte sine lokale KYB-salgsrepresentanter eller det KYB-avdelingen som de kjøper hos. Verksteder som er interessert kan ta kontakt med den offisielle KYB-distributøren som de kjøper hos.