KYB styrker støtten til distributører

TecDoc-katalogen er oppdatert slik at den inkluderer KYB-instruksjonsvideoer (monteringsvideoer). Når man søker etter en gitt referanse, vil en monteringsvideo også vises i produktinformasjonen, hvis den er tilgjengelig for den valgte delen. Disse videoene er alle for kjøretøy der det enten er vanskelig eller en uvanlig prosess å erstatte støtdempere. Et bredt utvalg av KYB-monteringsvideoer er også tilgjengelig på YouTube-kanalen (KYBEurope) og på nettstedet www.kyb-europe.com i «Teknisk støtte» -fanen.

KYB Europe jobber også med å koble sammen tilleggsinformasjon for å gjøre det enda enklere for distributører å velge riktig del og få tilgang til spesifikk informasjon om den delen. Jordan Day, markedssjef for KYB Europe ettermarked, forklarer “Vi jobber kontinuerlig med nye måter vi kan støtte både våre distributør- og verkstedkunder for å gjøre det lettere å identifisere og montere fjæringskomponenter”.

KYB Europe er TecAlliance leverandør klasse A. Et dedikert team av mennesker jobber heltid for å holde KYB-katalogdataene oppdaterte og nøyaktige. For å bli kvalifisert som en leverandør klasse A, må produktbeskrivelsene være minst 99% i samsvar med TecAlliance standarder. KYB Europe har opprettholdt denne statusen i flere år.