KYB styrker sin posisjon som spesialist for fjæring

KYB Europe har presentert en helt ny rekke av styringsdeler for å styrke posisjonen som spesialist for fjæring. Styrearmer, kuleledd, stabilisatorstenger, parallellstag og styrestenger utgjør den nye serien av KYB-styringsdeler.

KYB-styringsdeler utvikles og testes etter OE-spesifikasjon som et minimum – dette sikrer at enhver del man kjøper er av OE-kvalitet eller høyere. Delene utsettes for ulike metoder for kvalitetstesting, inkludert Hardness Control, Material Load, Ball Pin Strength, Rotational Torque Testing og Link Rod Pull.

Før de ble innført på det europeiske markedet, hadde over 1 million KYB-styringsdeler allerede blitt solgt over hele verden, selv for de hardeste klimaene og de tøffeste veiene.

Distributører av KYB-styringsdeler kan dra nytte av vår industriledende service, logistikk og salgsstøtte, noe som er til fordel for kunder i hele Europa. Våre data- og katalogteam, som var de første støtdemperleverandørene i verden fikk tildelt tittelen Premier Data Supplier av TecDoc, og har jobbet utrettelig for å sikre at våre nye styringsdeler er så presise og effektive som mulig.

Med hensikt til verksteder er alle KYB-styrearmer utstyrt med kuleledd. Dessuten er alle tilbehør (mutre osv.) også inkludert i produktsortimentet for bekvemmelighets skyld. Administrerende direktør Juan Carlos Diez sa at : «Styringsdeler er en naturlig utvidelse av våre nåvarende produkter, og noe vi har jobbet på i lang tid. Vår raskt voksende produktrekke vil gi verksteder mulighet til å få alle sine behov innen styring og fjæring dekket av én pålitelig leverandør.»

Se vårt komplette tilbud på styringsdeler på www.kyb-europe.com/norsk/steering-parts