KYB styrker engasjementet sitt i WRX-mesterskapet

I 2020 står KYB sammen med JC Raceteknik foran en ny utfordring i VM i rallycross. Det svenske laget KYB Team JC vil kjempe om seier i FIA verdensmesterskap i rallycross.
           

KYB skal, sammen med EKS- og JC Raceteknik- laget, utvikle et program av høykvalitets støtdempere for rallycrossløp, og med dette fortsette det tekniske samarbeidet som startet i fjor. Teamet har kjøpt fem Audi S1 ​​EKS RX Supercars fra EKS. To av bilene vil delta i World RX, og to i Euro RX. Dessuten er alle bilene utstyrt med elektrisk servostyring (EPS), designet og levert av KYB.

– At vi har to førere i VM i rallycross, er fantastisk. Det er noe vi har drømt om lenge. Takket være KYB skal vi stille til start som KYB Team JC, og vi får fortsette samarbeidet med EKS. Investeringen utgjør en utmerket anledning for begge sider til å utvikle seg. Det er en fantastisk erfaring for hele laget som også gir en rekke fordeler til våre Euro RX-førere, sier Joel Christoffersson, teamsjef for JC Raceteknik.

– Jeg er meget entusiastisk overfor den kommende sesongen med et helt nytt lag. I fjor viste JC Raceteknik og Robin oss at de klarer seg bra i Euro RX, så jeg synes at vi kommer til å være enda sterkere i år, takket være to fine biler som kjører i World RX. Jeg kan nesten ikke vente med å sette meg bak rattet i Audi EKS med den beste spesifikasjonen og de nyeste KYB-støtdemperne. Selvfølgelig kjenner Robin bilen mye bedre enn jeg, men jeg håper at jeg snart klarer å holde hans tempo, sier Baumanis.