KYB Europe lanserer nye funksjoner for KYB Suspension Solutions-appen

KYB har lansert en oppdatering for den populære mobilappen Suspension Solutions. Appen har nå detaljerte, delespesifikke tekniske råd for fjæringsjobber, helt gratis. Mekanikeren kan oppgi bilens merke og modell, VIN-nummer eller registreringsnummer (for øyeblikket bare tilgjengelig i enkelte land), så ser vedkommende KYB-delenumrene som trengs og et detaljert teknisk sammendrag for hver jobb. Sammendraget inkluderer en illustrert, trinnvis veiledning for delen, samt verktøyene som trengs (og relevante strammemomenter) og et anslag for hvor lenge det tar å utføre jobben. Hvis tilgjengelig, vises det også til en KYB-monteringsvideo.

«Vi mente at denne funksjonen var neste steg for KYB-appen», forklarer Jordan Day, leder for markedsføring for KYB Europe Aftermarket. «Appen bistår nå alle hovedtrinnene i utbytte av fjæring. Den nye funksjonen hjelper mekanikeren med å finne delenumre og montere produktet, mens funksjonene som allerede er i appen, hjelper mekanikeren med å foreslå en fjæringsjobb til en kunde samt å følge opp jobben. Vi er svært fornøyde med denne nye funksjonen, og er sikre på at den vil være nyttig for KYB-kunder i hele Europa.»

Denne nye funksjonen kommer som følge av kundeundersøkelser blant europeiske mekanikere samt samtaler med avdelingen for produktstyring i KYB Europe. Å vise hvilke verktøy som trengs, gjør det mulig for verkstedet å forberede seg på jobben. Å vise nødvendige strammemomenter reduserer risikoen for å skade komponentene som følge av overstramming. Å inkludere anslått monteringstid for hver jobb gjør det enklere for verksteder å gi kundene mer nøyaktige pristilbud samt planlegge mer effektivt.

KYB-appen er utviklet for verksteder og har i skrivende stund blitt lastet ned over 7000 ganger i Europa. Appen har to originalfunksjoner som nå utfylles av de nye monteringsinstruksjonene. Med den første funksjonen kan mekanikeren foreslå fjæringsarbeid til en kunde. Mekanikeren vurderer kjøretøyet og oppgir «symptomene» kjøretøyet utviser, i appen, og legger ved bilder om nødvendig. Appen bruker denne informasjonen til å lage en personlig kjøretøysrapport, som tekstes kostnadsfritt til kunden. Rapporten har en «Ring verkstedet»-knapp. I gjennomsnitt 1 av 4 kunder trykker på denne knappen. Med den andre funksjonen kan mekanikeren ta før og etter-bilder mens vedkommende jobber på fjæringen til et kjøretøy. Appen legger disse bildene til kjøretøysrapporten som tekstes kostnadsfritt til kunden. Rapporten forklarer arbeidet som er utført, hvor fordelaktig det er for kjøretøyet, og viser kunden bilder fra før og etter nye deler ble montert.

KYB Suspension Solutions-appen er gratis å laste ned og bruke, er tilgjengelig på 20 europeiske språk og kan tilpasses slik at alle rapporter som sendes, har ditt verksteds navn, kontaktnummer og logo. De som allerede har lastet ned appen, kan oppdatere den som vanlig for å få den nye funksjonen for monteringsinstruksjoner. De som ikke har appen, kan laste den ned fra App Store og Google Play.