KYB versterkt zijn positie als specialist in ophanging

KYB Europe heeft een gloednieuw assortiment stuuronderdelen gelanceerd om zijn positie als specialist in ophanging te versterken. Draagarmen, kogelgewrichten, stabilisator-verbindingsstangen, spoorstangeinden en binnenste spoorstangen maken deel uit van de nieuwe KYB-familie van stuuronderdelen. Ze zijn nu allemaal beschikbaar in de online TecDoc-catalogus.

KYB-stuuronderdelen worden ontwikkeld en getest om minimaal te voldoen aan de OE-specificaties, zodat elk onderdeel dat u koopt van OE-kwaliteit of beter is. De componenten worden onderworpen aan tal van kwaliteitstestmethoden, waaronder hardheidscontrole, materiaalbelasting, kogelboutsterkte, draaimomenttest en trekproef van de verbindingsstang.

Vóór hun Europese lancering zijn wereldwijd al meer dan 1 miljoen stuuronderdelen van KYB verkocht in de zwaarste klimaatomstandigheden en op de meest belastende wegen.

Distributeurs van KYB-stuuronderdelen kunnen profiteren van de toonaangevende service, logistieke en verkoopondersteuning die beschikbaar is voor onze klanten in heel Europa. Onze data- en catalogusteams, die ervoor hebben gezorgd dat KYB als eerste schokdemperleverancier ter wereld door TecDoc werd bekroond als Premier Data Supplier, hebben onvermoeibaar gewerkt om het nieuwe assortiment stuuronderdelen zo nauwkeurig en efficiënt mogelijk te maken.

Met het oog op de werkplaats zijn alle draagarmen van KYB inclusief de kogelgewrichten. Voor meer gemak worden ook alle hulponderdelen (zoals moeren) meegeleverd. Executive Sales Director Juan Carlos Diez zegt: “Stuuronderdelen zijn de volgende logische opvolger van onze huidige assortimenten, en daar werken we al lang aan. Dankzij ons snel uitbreidende assortiment kunnen werkplaatsen vertrouwen op één betrouwbare leverancier voor alles wat ze nodig hebben op het gebied van sturen en ophanging.

Ga voor het volledige assortiment naar www.kyb-europe.com/nederlands/steering-parts