Slike od 360 stupnjeva prvi put prikazane na sajmu Automechanika

Društvo KYB Europe GmbH Aftermarket pokrenulo je ambiciozni projekt za omogućivanje slika svojih proizvoda od 360 stupnjeva. Slike su prikazane na sajmu Automechanika u Frankfurtu.

Počevši od podupirača Macpherson, već je fotografirano preko 1700 različitih proizvoda. Slike se potpuno rotiraju i korisnici mogu također zumirati 3D sliku kako bi vidjeli više pojedinosti. Slike će pomoći tehničarima i distributerima da identificiraju ispravan dio za svoje vozilo, povećavajući tako učinkovitost procesa narudžbe.

Fotografije 2D formata već su dostupne u katalogu TecDoc za preko 5600 proizvoda iz svih asortimana. Kad softver TecDoc dobije kapacitet za prikaz 3D slika, i one će se učitati. Rotirajuće 3D slike uskoro će biti dostupne na internetskoj stranici društva KYB Europe.

Društvo KYB naporno je radilo proteklih nekoliko godina kako bi tehničarima i distributerima pružilo alate za podršku za olakšanje njihovih poslova. Jordan Day, marketinški menadžer za društvo KYB Europe Aftermarket, objašnjava: „Dobili smo izvrsne povratne informacije za inovativne alate koje smo razvili za svoje korisnike i imamo još uzbudljivih planova za budućnost”.

Društvo KYB rado bi čulo povratne informacije o svojim postojećim alatima za podršku, kao i prijedloge za daljnju potporu ili specifična vozila koja uzrokuju probleme prilikom zamjene amortizera ili zavojnih opruga – kontakt pr@kyb-europe.com.