Promjene u organizacijskoj strukturi KYB Europe Aftermarket

KYB Europe Aftermarket objavio je promjene u strukturi upravljanja. Ove promjene posljedica su imenovanja novog zamjenika predsjednika upravnog odbora, Tetsunosuke Nagasawa, koji se vratio u KYB Europe Aftermarket nakon višegodišnjeg i uspješnog upravljanja tvrtkom KYB Russia.

 

„Nova struktura omogućuje zajedničko i brzo donošenje odluka“ – objašnjava T. Nagasawa – „zamjena prethodne organizacijske strukture koja se temeljila na unutarnjoj regionalizaciji uzrokovana je promjenama u funkcioniranju europskog tržišta rezervnih dijelova koje se razvija izvan državnih granica. I naša struktura mora fleksibilno reagirati i prilagođavati se tim trendovima“.

 

Juan Carlos Diez, prethodni Direktor južne regije, koji sada stupa na funkciju Direktora prodaje za Europu, radi u KYB-u od 2002. godine. Na novoj funkciji bit će odgovoran za prodajne aktivnosti u Europi. „Konsolidacija europskog tržišta rezervnih dijelova dala je našim kupcima šansu  za razvoj i omogućila im je da postanu velike, međunarodne tvrtke koje funkcioniraju prema strukturi organizacija za grupnu kupnju (GPO)“ – veli JC Diez – „nova struktura KYB Europe Aftermarket omogućuje nam fleksibilniju suradnju s kupcima na međunarodnoj razini. Neposredna suradnja direktora i menadžera iz deset odjela KYB Europe osigurat će nam detaljnu analizu tržišta, tako ništa neće pomaknuti našoj pozornosti, a podrška kupcima bit će na najvišoj mogućoj razini“.

 

Imenovane su i nove osobe na funkciju Direktora za razvoj poslovanja i Direktora za ključne kupce. Na te funkcije stupit će Radosław Pałka, prethodno Direktor za istočnu regiju, i Andrew Marpole, prethodno Direktor za sjevernu regiju. Radosław Pałka zaposlen je u KYB-u od 1999. godine. Njegove nove obveze obuhvaćat će uspostavu i izgradnju odnosa s novim kupcima. U tome ima veliko iskustvo – razvio je istočnu regiju KYB Europe do pozicije lidera na tržištu. Andrew Marpole, koji je vezan uz tvrtku od 2003. godine, bit će odgovoran za upravljanje i nadzor nad ključnim kupcima KYB Europe Aftermarket i pomagat će razvijati strategiju prodaje i marketinga te koordinirati suradnju s ključnim kupcima u svakom od deset KYB-ovih odjela.

 

A Chris Flood, prethodno Operativni direktor u Velikoj Britaniji, stupit će na funkciju Voditelja logistike u Europi. Chris Flood je više od 10 godina uspješno upravljao skladištem u Velikoj Britaniji i zato će njegovo višegodišnje iskustvo pomoći u uspješnom upravljanju pet KYB-ovih europskih skladišta.

 

„Veselim se jer će nam nova struktura, osim poboljšanja našeg poslovanja na europskoj i lokalnoj razini, omogućiti i prijenos visokokvalificiranih radnika na područja koja su u skladu s njihovim iskustvom“ – objašnjava Nagasawa – „reorganizacija naših radnika znači da proces usavršavanja možemo početi već danas bez trošenja vremena na njegovo uvođenje. Nova struktura omogućit će nam usavršiti podršku kupcima i logistiku, što će dodatno ojačati KYB-ov ugled na europskom tržištu rezervnih dijelova“.