Priznanje za KYB – nagrada za izvrsnost među dobavljačima PSA grupe

Tvrtka KYB dobila je „Value Creation Products & Services Award“ nagradu od PSA na njihovoj godišnjoj dodijeli nagrada za dobavljače 26. lipnja.

Nagrada je priznanje za sposobnost tvrtke KYB da ponudi „pionirska tehnička rješenja i usluge koje stvaraju novu vrijednost“. Na ovome događaju nagrađeni su KYB i 15 drugih tvrtki čime je odato priznanje najboljima od 8000 globalnih dobavljača, koliko ih ima u mreži PSA grupe.

KYB godinama tijesno surađuje sa PSA i ova se nagrada odnosi na nove „napredne hidrauličke graničnike“ koji su razvijeni za Citröen C5 Aircross i također se primjenjuju kod drugih Citröenovih modela.

Mike Howarth, predsjednik KYB Europe Aftermarket, iznio je komentar „KYB kontinuirano ulaže u istraživanje i razvoj ovjesa za automobile, a ova nam nagrada pomaže dokazati našim aftermarket kupcima značaj ovog novog inovativnog dizajna amortizera koji se koristi u brojnim modelima vozila diljem Europe“.

Dodatne informacije o naprednim hidrauličkim graničnicima možete posebno pogledati u detaljnom priopćenju za medije na kyb-europe.com/media.