Novi PDF katalozi 2022

KYB je objavio najnovije kataloge s amortizerima i spiralnim oprugama za europsko tržište – kompletni popis široke lepeze KYB-ovih proizvoda kao i pojedinosti o svim novim primjenama za 2022. Katalozi su dostupni u PDF formatu i mogu se preuzeti na stranici s katalozima za europsko tržište. Katalozi su dostupni na nekoliko europskih jezika.

Novi katalozi sadrže kataloške brojeve za više od 250 novih amortizera i gotovo 600 novih spiralnih opruga, kao i njihovu primjenu za automobile i lagana gospodarska vozila (LCV). Obuhvaćaju i primjenu kompleta nosača amortizera i kompleta za zaštitu. Svi novi dodaci mogu se koristiti u milijunima vozila diljem Europe.

Najažurnija ponuda KYB-ovih proizvoda uvijek je dostupna online preko TecDoc. Ovaj elektronički katalog dostupan je na kartici za podršku na stranici www.kyb-europe.com. KYB Europe već je nekoliko godina zaredom od TecDoca dobio najvišu ocjenu i bio je jedan od prvih proizvođača rezervnih dijelova koji je prošle godine dobio titulu „Premier Data Supplier“ – zlatni standard kvalitete podataka TecDoca.

Online katalog obuhvaća i naše video upute za montažu, kao i bazu fotografija od 360 stupnjeva podupirača i polupodupirača, najveću na tržištu rezervnih dijelova. Ove se fotografije mogu zumirati i okretati kako bi radionici bilo lakše odabrati prikladan proizvod pri prvoj kupnji, što smanjuje rizik od njegovog povrata.