Novi KYB-ov internetski servis posvećen moto-sportovima

KYB Europe Aftermarket pokrenuo je novi internetski servis posvećen moto-sportovima: www.kybsport.com

KYB sponzorira mnoge timove diljem svijeta u prestižnim disciplinama moto-sportova. Na novom servisu na jednom su mjestu prikupljene sve informacije, tako da je moguće prikazivanje napretka svakog tima tijekom godine. Sponzorstvo obuhvaća široku lepezu događaja, od brzih, teških World Rallycross utrka, preko utrka na duge staze poput Asia Cross Country Rally, do superbrzih Super GT utrka. KYB stalno pomiče granice tehničkih mogućnosti, a sve to da bi donio zaključke i omogućio nove, usavršene tehnologije u sklopu poslovanja cijelog KYB Corporation.

KYB Corporation raspolaže timom posvećenih inženjera koji se bave moto-sportovima, s ogromnim iskustvom u razvijanju visokospecijaliziranih proizvoda za relije i utrke. Zbog potražnje za najsuvremenijim komponentama u okruženju jake konkurencije, neophodna je preciznost i kvaliteta na svjetskoj razini. KYB-ovi sustavi elektroničke podrške upravljanju (EPS) vrlo su popularni u moto-sportovima, a posebice u utrkama na duge staze poput 24 sata Le Mansa. I KYB-ove komponente ovjesa dobile su priznanje mnogih timova u moto-sportu koji sudjeluju u različitim utrkama.

Na internetskoj stranici KYB-a pojavili su se sljedeći timovi: APR Racing, EKS, Toyota Gazoo Racing, Goodsmile Racing, Team JAOS i Monster Energy RX Cartel. Stranica sadrži aktualne vijesti i blogove o događajima iz svijeta moto-sportova povezanih s KYB-om. Jordan Day, Marketing manager u KYB Europe: „Nova internetska stranica odlično je mjesto na kojem KYB može predstaviti svoja napredna tehnička rješenja. Želimo stvoriti mjesto na kojem ćemo europskim kupcima prezentirati odlične timove koje sponzoriramo diljem svijeta, a fanovima tih timova pružiti informacije o marki KYB.

Vrijeme pokretanje novog internetskog servisa savršeno je odabrano, tj. nakon odličnog nastupa tima Toyota Gazoo Racing (TGR) na 24 sata Le Mansa. TGR tim koristi KYB-ov sustav elektroničke podrške upravljanju i ovjese, a njegova dva automobila završila su tu vrlo tešku utrku tijekom kojeg se Lexus LC plasirao na 1. mjesto, a GR Supra na 3. mjesto u svojoj klasi.