Novi KYB katalozi za 2018.

KYB je izdao svoje nove europske kataloge za amortizere i spiralne opruge – kompletan popis KYB asortimana kao i detalje o svim novim primjenama za 2018. godinu.

 

Novi katalozi sadrže više od 100 novih kataloških brojeva za amortizere i 230 novih kataloških brojeva za spiralne opruge. To uključuje primjenu u automobilima i lakim gospodarskim vozilima (LCV). Mnogi novi dijelovi već su dostupni na zalihama.

 

Novi dijelovi za amortizere zadovoljit će potrebe dodatnih 6 milijuna automobila širom Europe, uz još 9,5 milijuna s novim spiralnim oprugama. Važni novi modeli navedeni su na drugoj stranici ovoga priopćenja za javnost.

 

Uključeno je i dodatnih 55 kompleta gornjih nosača amortizera koji povećavaju životni vijek amortizera i lako se mijenjaju skupa s amortizerima, kao i 40 novih kompleta za zaštitu. Novi kompleti zadovoljavaju potrebe dodatnih 26 milijuna vozila diljem Europe.

 

80 proizvođača vozila uključeno je u KYB-ov katalog amortizera, čime postajemo vodeći na sekundarnom tržištu automobilskih dijelova (aftermarket). Zbog lakšeg označavanja, oni su abecedno poredani u oba kataloga. Uključen je i korisni slikovni popis dijelova ovjesa.

 

Interaktivna verzija kataloga dostupna je u korisničkoj podršci na web stranici KYB Europe. Navedena je i u glavnim elektroničkim katalozima, uključujući TecDoc.