Nastavljamo s usavršavanjem informacija o proizvodima tvrtke KYB

Tvrtka KYB najavljuje daljnje usavršavanje kvalitete svojih podataka i vidljivosti u TecDoc sustavu. Upravo je objavljena informacija da je KYB zadržao ocjenu A kao dobavljač TecAlliancea. Posebno stvoren tim radnika radi puno radno vrijeme kako bi osigurao da su KYB-ovi podaci iz kataloga uvijek ažurni i točni i da kupci imaju pristup najvažnijim podacima. Da bismo imali status dobavljača A klase, moramo osigurati da opisi proizvoda najmanje 98 % ispunjavaju norme TecAlliancea.

Osim toga, tvrtka KYB pozvana je da sudjeluje u pilot programu TecAlliancea u sklopu kojeg će se nove informacije dodane u TecDoc pojaviti u sustavu u roku od 6 dana, što je značajno unapređenje u odnosu na trenutnu situaciju, jer se sada čeka mjesec i pol. Pilot projekt bit će pokrenut u kolovozu 2019. godine. Tvrtka KYB može s ponosom reći za sebe da je tržišni lider u branši novih amortizera – najnoviji podaci o broju automobila pokazuju da su KYB-ovi dijelovi ugrađeni u 5 milijuna više automobila europskih marki koji imaju manje od 5 godina nego proizvodi  KYB-ovog najbližeg konkurenta. A zahvaljujući tome što je KYB jedan od najvećih proizvođača amortizera koji je odabran radi poboljšanja funkcioniranja sustava čiji je cilj brža dostupnost podataka – uskoro može biti samo bolje.

Jean Francois Huan, generalni direktor za upravljanje proizvodima u KYB Europe Aftermarket: „KYB je u mogućnosti brže nego bilo koji drugi proizvođač staviti na tržište nove amortizere – iz više razloga“. „Tvrtka KYB dobavljač je originalne opreme za 1 od 5 automobila koji se proizvode u svijetu, što znači da svoje proizvode odmah stavljamo na tržište kao prvi. Za podršku ostalim slučajevima raspolažemo istraživačkim odjelima koji su smješteni diljem svijeta, velikim istražno-razvojnim centrom u Japanu i centrom za montažu i testiranje u Francuskoj. Mogućnost dodavanja novih podataka u TecDoc sustav za samo 6 dana naredni je korak prema tomu da možemo brže od drugih stavljati proizvode na tržište i postići vidljivost za naše kupce“.