Nagasawa od Howartha preuzima funkciju zamjenika predsjednika uprave KYB Europe

Tvrtka KYB Corporation za novog je zamjenika predsjednika uprave KYB Europe Aftermarket imenovala Tetsunosukea Nagasawu. Nagasawa će zamijeniti Mikea Howartha koji je napustio tvrtku KYB nakon 22 godine da bi se pozabavio novim projektima.

Nagasawa se pridružio KYB-u 2005. godine popunjavajući odjel u Tokiju koji se bavi podrškom tržištu rezervnih dijelova. 2007. godine preselio se u Europu gdje je bio odgovoran za izvoz na Balkan i zemlje ZND. Od travnja 2013. g. do ožujka 2019. g. bio je odgovoran za KYB Russia – zahvaljujući restrukturiranju učinkovito poboljšao rezultate podružnice i ugled marke te povećao udio na tržištu do 30 %.

Nagasawa ovako govori o svojoj ulozi u KYB Europe: „Treba imati na umu da KYB Europe ne prodaje samo proizvode naše marke na tržištu rezervnih dijelova, već nudi i podršku, logistiku i servis poslije prodaje.“ Upravo zato moramo stvoriti dodatnu vrijednost naših proizvoda da bismo mogli našim kupcima nuditi bolja rješenja. Da bismo bili uspješni, moramo biti otvoreni i aktivni. Nastavit ćemo s brzim i agresivnim djelovanjem koje je naše načelo“.

KYB Europe Aftermarket trenutno zapošljava više od 250 radnika u podružnicama u 9 zemalja i ima 6 skladišta.