KYB slavi 4 milijuna pregleda instrukcijskog video montaže amortizatora

KYB Europe Aftermarket slavi dostignuće 4 milijuna pregleda instrukcijskih videa na YouTubu.

Rad na filmovima koji prikazuju postupke montaže amortizatora, opruge ovjesa i pribora za montažu u vozilima, u kojima je važno obratiti pažnju tijekom popravaka, tehnički odjel KYB započeo je 2013. godine. Do danas je objavljeno preko 100 filmova koji prikazuju više od 380 upotreba KYB proizvoda u automobilskoj industriji. Svaki mjesec su pregledavane više od 90.000 puta, što ukupno iznosi 195.000 minuta.

Najčešće gledani video je montaža prednjih amortizatora u Peugeot 307/308 / Citröen C4 vozilima. Njihova zamjena može biti problem zato što mehaničar, ako želi imati dobar pristup, mora prvo demontirati brisače, njihove pokrove, dno okna i spremnik za tekućinu za kočnice.

U svakom instrukcijskom video, KYB predstavlja točan način zamjene amortizatora, uključujući izbor odgovarajućih alata i točne postavke geometrije.

Zbog snimanja sljedećih instrukcijskih videa KYB poziva sve mehaničare da surađuju i šalju informacije o modelima automobila u kojima je potrebna posebna pažnja tijekom zamjene amortizacije. Prijave za pojedine modele može se slati (u svakom jeziku) na adresu QR@kyb-europe.com.