KYB proširuje online podršku

KYB Europe proširuje svoju vodeću na tržištu online podršku za radionice i distributere. Internetska stranica kyb-europe.com dobila je novi izgled; dodani su i novi tehnički sadržaji i materijali za obuku.

Najvažniji je dio stranice dostupne na 22 jezika Zona za podršku koja predstavlja bogatu zbirku korisnih alata koji tehničarima i trgovcima pomažu identificirati i prodavati rezervne dijelove ovjesa. Nove „KYB obuke“ sadrže opći pregled popularnih KYB-ovih tečajeva o rješenjima za ovjes koje su tehničari KYB-a još prije početka pandemije 2019. poslali na adrese više od 7000 stručnjaka za tržište rezervnih dijelova. Na stranici je dostupan obrazac za prijavu za detaljniju online obuku koju vodi jedan od stručnih trenera KYB-a. Možete se prijaviti i na mjesečni newsletter da biste imali pristup najnovijim vijestima i ponudama tehničke podrške koju pruža KYB.

KYB izdaje i digitalne pakete koji sadrže unaprijed osmišljene i napisane objave za društvene mreže o ključnoj sigurnosnoj ulozi ovjesa i o KYB proizvodima. Distributeri dijelova i radionice mogu ih koristiti na svojim društvenim mrežama kako bi svoje pratitelje poučili o sigurnosti ovjesa i poručili im zašto su izabrali proizvode marke KYB. Da biste ih preuzeli za svoju tvrtku, obratite se lokalnom uredu KYB-a, prodajnom predstavniku ili marketinškom odjelu na adresu e-pošte news@kyb-europe.com.

Dosadašnje video upute i video obuke koje je pripremio KYB Europe imale su preko 6 milijuna pregleda na YouTube kanalu. Rezultati istraživanja koje je proveo Hubspot pokazuju da 72 % kupaca više voli proučavati proizvode i usluge gledajući video snimke. Pandemija bolesti COVID-19 stručnjacima iz automobilske branše dala je priliku da prošire svoje znanje koristeći online obuke koje omogućuju veliku uštedu vremena u odnosu na tradicionalne tečajeve. Video snimke KYB-a lako su dostupne na ažuriranoj internetskoj stranici, a u planu je i dodavanje novih u narednim mjesecima.

Jordan Day, menadžer marketinga u KYB Europe, objašnjava: „Ovo je savršena prilika za razgovor s većim brojem tehničara o komponentama ovjesa i njihovoj ključnoj ulozi u sigurnosti vozila, o tome kako prepoznati kad je potrebna njihova zamjena, kako ih prodati i kako ih najučinkovitije zamijeniti. Imamo odličan tim stručnih trenera i drago nam je da možemo podijeliti njihovo znanje sa širom publikom na internetu.”