KYB PREDSTAVLJA NOVU INOVATIVNU APLIKACIJU

Tvrtka KYB Europe je izradila potpuno novu aplikaciju za mobilne telefone.

Aplikacija KYB Suspension Solutions posebno je dizajnirana za automehaničare i može se lako prilagoditi za svaki servis. Dostupna je za besplatno preuzimanje na App Store i Google Play. Aplikacija ima dvije funkcije:

Dio 1 pomoći će tehničaru da objasni vozaču koji su problemi identificirani kod ovjesa vozila i koje komponente treba zamijeniti. Šalje SMS poruku vozaču s linkom na videa koja objašnjavaju opasnosti i rizike povezane s istrošenim amortizerima, spiralnim oprugama, montažnim i zaštitnim setovima.

Dio 2 služi za to da pokaže klijentu konkretan popravak koji je izvršen na njegovom vozilu. Može vlasniku vozila poslati SMS poruku koja sadrži fotografije prije i poslije obavljenih radova.

Aplikacija je razvijena nakon detaljne studije istraživanja tržišta diljem Europe, rađene u suradnji s automehaničarima. Dizajnirana je za rješavanje niza postavljenih pitanja, uključujući učinkovitu komunikaciju s vozačem, kao i zbog potrebe da se bolje objasni sigurnosni aspekt uloge amortizera, opruga, montažnih i zaštitnih setova.

Jordan Day, voditelj marketinga KYB Europe, objašnjava: “Povratne informacije o demo verziji bile su izuzetno pozitivne i uvjeren sam da će ova nova mobilna aplikacija biti podrška našim korisnicima koji rade u servisima. Pomoći će im da poboljšaju svoj imidž kod klijenata, a time svakako i svoje poslovanje.”