KYB jača svoju poziciju stručnjaka za ovjese i prigušivanje vibracija

KYB Europe lansirao je novi asortiman upravljačkih dijelova kako bi ojačao svoju poziciju stručnjaka za sustave prigušivanja i ovjesa. Poprečne poluge, igle poprečnih poluga, spone stabilizatora, šipke i završeci šipki čine novu obitelj KYB dijelova sustava za upravljanje. Svi su sada dostupni u internetskom katalogu TecDoc.

KYB dijelovi upravljača razvijaju se i ispituju u skladu sa specifikacijama proizvođača vozila, osiguravajući da je svaki kupljeni dio u skladu sa standardima kvalitete OE. Komponente su podvrgnute rigoroznom ispitivanju kvalitete, uključujući ispitivanje tvrdoće, opterećenja materijala, čvrstoće kugličnog klina, ispitivanje zakretnog momenta i ispitivanje povlačenja poluge.

Prije europske premijere već je prodano više od milijun KYB upravljačkih dijelova, koji su testirani na zahtjevnim cestama u najtežim klimatskim uvjetima diljem svijeta.

KYB distributeri dijelova upravljača mogu koristiti provjerenu u industriji servisnu, logističku i prodajnu podršku, što koriste naši klijenti diljem Europe. KYB tim za kataloške podatke, koji je bio prvi dobavljač amortizera u svijetu koji je dobio nagradu “Premier Data Supplier” od TecDoc, neumorno je radio kako bi osigurao da novi asortiman dijelova za upravljač bude što učinkovitije i točnije usklađen s potrebama tržišta.

Imajući na umu potrebe radionica, sve KYB poprečne poluge opremljene su iglama. Za potpunu iskoristivost asortiman uključuje i potrebne montažne dijelove (matice i dr.). Izvršni direktor prodaje Juan Carlos Diez komentirao je: „Upravljački dijelovi još su jedno prirodno proširenje naših trenutačnih asortimana i nešto na čemu već dugo radimo. Naša brzošireća ponuda omogućit će radionicama da se oslone na jednog pouzdanog dobavljača za sve svoje potrebe za upravljanjem i ovjesom.”

Za prikaz cjelokupne ponude idite na: www.kyb-europe.com/hrvatska/steering-parts