KYB ide ugljično neutralan na automechanika frankfurt

KYB Europe Aftermarket izlagat će na sajmu Automechanika u Frankfurtu od 11. do 15. rujna. Vodeći dobavljač amortizera, spiralnih opruga i opreme za montažu ovjesa za automobile bit će na štandu E31 u hali 4.

S kolegama koji dolaze iz cijele Europe, Japana i Amerike, KYB želi ograničiti utjecaj koji bi prisustvo na ovom važnom automobilskom događaju moglo imati na okoliš. Pomoću neovisnog online stručnjaka izračunata je količina CO2 koja će se stvoriti uzimajući u obzir letove, putovanja automobilom, proizvodnju štandova, pripremu hrane i pića. Kako bi to nadoknadio, KYB je donirao sredstva dobrotvornim organizacijama za zaštitu okoliša za njihov rad u borbi protiv klimatskih promjena. To je samo dio KYB-ove globalne posvećenosti Korporativnoj društvenoj odgovornosti.

Za vrijeme Automechanike, KYB će predstaviti rastući portofolio alata za podršku tehničarima koji montiraju KYB proizvode. To uključuje i novu aplikaciju KYB Suspension Solutions koja ima nove zanimljive dodatke koje će KYB ekskluzivno predstaviti prilikom manifestacije. Posjetite štand da biste saznali više!

Jordan Day, direktor marketinga KYB Europe Aftermarket, objašnjava: „KYB vjeruje da su obuka i podrška ključni elementi za uspjeh naših kupaca. KYB nastavlja ulagati i proširivati raspon alata za tehničku pomoć, a Automechanika je velika pozornica za pokazivanje svega što je dostupno postojećim i potencijalnim kupcima. Najvažnije je da nam se i pruža prilika razgovarati s velikim brojem ljudi iz raznih zemalja te dobiti povratne informacije o tome kako možemo poboljšati naš program podrške Suspension Solutions.”

Program Suspension Solutions uključuje i slike od 360 stupnjeva, prikladna videa, savjete za specifične dijelove putem QR kodova i online tehničku podršku.