KYB EUROPE NA VELESAJMU AUTOMEHANIKA

KYB Europe će predstaviti svoje vrhunske proizvode na velesajmu Automehanika koji će se održati u Frankfurtu na Majni od 13. do 17. rujna 2016. godine.

KYB, kao globalni dobavljač i lider u području amortizera, opruga, gornjih nosača amortizera i zaštitnih setova, izlagat će svoje proizvode u hali 4 na štandu E31.

Na štandu će javnosti biti predstavljena nova prodajna podrška. Radi se o potpuno novoj „biblioteci slika“ sa slikovnim datotekama proizvoda, gdje će se moći pregledati i rotirati proizvod za 360 stupnjeva. Zasigurno će takvu mogućnost cijeniti ne samo automehaničari, već i drugi korisnici prilikom odabira prikladnog KYB proizvoda. Posjetitelji mogu sve vidjeti na štandu i vjerujemo da će im to pomoći u njihovim poslovnim aktivnostima.

Jordan Day, voditelj marketinga KYB Europe Aftermarket, objašnjava: “Velesajam Automehanika svake godine privuče tisuće posjetitelja iz cijele Europe. To svima nama pruža dobru priliku da se sastanemo i razgovaramo o tome što bismo mogli poboljšati i koje prilike bismo mogli iskoristiti u budućnosti. Također je prikladno ovdje predstaviti novu KYB platformu za prikaz naših proizvoda s panoramskim pogledom od 360 stupnjeva.”

Mi u KYB-u vjerujemo da je ovdje u Europi vrlo važno i ključno pružati klijentima tehničku podršku. KYB pruža vrijednu tehničku podršku svojim klijentima i ima rješenje i za automehaničare koji vrše ugradnju KYB proizvoda. Program sadrži vrlo popularna videa za montažu, kao i QR kôdove s tehničkim informacijama, koji se nalaze na kutijama proizvoda. Cilj je što više olakšati posao automehaničarima ne samo prilikom odabira prikladnog dijela, već i prilikom montaže.

Globalno, KYB proizvodi više od milijun amortizera tjedno te spada u najveće svjetske proizvođače. Otprilike svako četvrto vozilo koje siđe s proizvodne trake ima ugrađene KYB amortizere kao standard.