KYB APLIKACIJA IMA VIŠE OD TISUĆU PREUZIMANJA

Nova mobilna aplikacija KYB Suspension Solutions, lansirana krajem studenoga, već je dosegla više od tisuću preuzimanja.

Automehaničari u 28 europskih zemalja sada koriste aplikaciju i ocjena na temelju povratnih informacija već doseže u prosjeku 4,5 (od 5), što je izvrstan rezultat. Statistike pokazuju da se SMS poruke koje aplikacija šalje klijentima otvaraju u prosjeku unutar 2 minute, pri čemu više od dvjesto klijenata koristi ovaj link da izravno kontaktira servis. Najveći broj preuzetih datoteka zasad je u Velikoj Britaniji, a najviše je korisnika u Londonu.

Prema nedavnom izvješću europske kompanije za tehničku kontrolu vozila Dekra “s približno 75% anketiranih klijenata nikada nije kontaktirano [iz autoservisa] putem e-maila ili interneta”. Besplatna KYB aplikacija omogućuje servisu da se izdigne iz mnoštva te da koristeći modernu tehnologiju educira klijente o ovjesu kotača vozila, i to pomoću slika i videa.

Voditelj marketinga KYB Europe Jordan Day komentira: “Zadovoljan sam brzim uspjehom ovog projekta i uvjeren sam da će naša nova mobilna aplikacija postati glavna podrška našim korisnicima u autoservisima. Pomoći će im da poboljšaju svoj imidž u očima klijenata, a time i povećaju prodaju i dobit “.

Aplikacija je dizajnirana posebno za automehaničare i svaki servis je može lako prilagoditi svojim potrebama. Pruža im mogućnost da pošalju individualiziranu SMS poruku vlasniku vozila, s objašnjenjem pronađenih nedostataka. Također mogu poslati fotografije prije i poslije obavljenih radova. Aplikacija je dostupna za besplatno preuzimanje na App Store i Google Play. Daljnje informacije i linkove za preuzimanje možete naći na adresi app.kyb-europe.com.