Το KYB App συνεχίζει την ανοδική της πορεία

Η εφαρμογή App, Suspension Solutions της KYB, συνεχίζει την έντονη αύξηση της δημοτικότητας, μεταξύ των ευρωπαϊκών συνεργείων, αφού έχει πλέον γίνει λήψη πάνω από 10.000 φορές. Η Ισπανία έχει τους περισσότερους χρήστες με 21%, δεύτερο το Ηνωμένο Βασίλειο με 19% και Τρίτη την Ιταλία με 10%.

Η εφαρμογή App, διαθέτει τρία βασικά χαρακτηριστικά, για να βοηθήσει τους τεχνικούς να βρουν και να τοποθετήσουν εξαρτήματα ανάρτησης και να εξηγήσουν, να επικοινωνήσουν και να πουλήσουν, στον ιδιοκτήτη του οχήματος. Το πρώτο επιτρέπει στους τεχνικούς να προτείνουν μία εργασία του συστήματος ανάρτησης, στον πελάτη. Μετά την αξιολόγηση του αυτοκινήτου, ο τεχνικός εισάγει τα “συμπτώματα” που παρουσιάζει το αυτοκίνητο, στην εφαρμογή, προσθέτοντας εάν απαιτείται και μία φωτογραφία. Η εφαρμογή App στη συνέχεια, λαμβάνει αυτές τις πληροφορίες και δημιουργεί μία συγκεκριμένη αναφορά, η οποία είναι ένα κείμενο προς τον πελάτη. ‘Ολα είναι δωρεάν. Αυτή η αναφορά, περιέχει ένα κουμπί για “κλήση του συνεργείου” – κατά μέσο όρο, αυτό στο κουμπί γίνεται κλικ, από τον οδηγό 1 σε κάθε 4 φορές.

Το δεύτερο χαρακτηριστικό επιτρέπει στον τεχνικό να τραβήξει φωτογραφίες “πριν και μετά” την εργασία, στην ανάρτηση του αυτοκινήτου. Η εφαρμογή App, στέλνει αυτές τις φωτογραφίες, στον πελάτη. Η έκθεση εξηγεί την ολοκληρωμένη εργασία και το όφελος, που θα έχει για το όχημα και τα παρουσιάζει με τις εικόνες των παλαιών και των πρόσφατα τοποθετημένων εξαρτημάτων.

Το τελευταίο χαρακτηριστικό, παρέχει λεπτομερείς τεχνικές συμβουλές, για εργασία στην ανάρτηση. Οι τεχνικοί μπορούν είτε να εισαγάγουν τη μάρκα και το μοντέλο του αυτοκινήτου, τον αριθμό VIN ή τον αριθμό κυκλοφορίας και θα εμφανιστούν οι απαιτούμενοι κωδικοί αριθμοί των εξαρτημάτων KYB και ένα λεπτομερές τεχνικό δελτίο, που περιλαμβάνει εικονογραφημένο οδηγό βήμα προς βήμα, καθώς και τα απαιτούμενα εργαλεία (και τις σχετικές ρυθμίσεις ροπής) και μία εκτίμηση του χρόνου που απαιτείται, για την ολοκλήρωση της εργασίας. Εάν υπάρχει διαθέσιμο βίντεο τοποθέτησης, από την KYB, γι’ αυτήν την περίπτωση, τότε θα παρέχεται επίσης και αυτό.
Η εφαρμογή KYB Suspension Solutions App, είναι δωρεάν για λήψη και δωρεάν χρήση, διατίθεται σε 20 ευρωπαϊκές γλώσσες και είναι πλήρως προσαρμόσιμη, έτσι ώστε όλες οι αναφορές που αποστέλλονται να περιλαμβάνουν το όνομα του συνεργείου σας, τον αριθμό επικοινωνίας και το λογότυπό σας. Για όσους δεν διαθέτουν την εφαρμογή App, είναι διαθέσιμη σήμερα από το App Store και το Google Play.