Νέος Αντιπρόεδρος στην ΚΥΒ Ευρώπης

Ο Yuto Uchida αντικατέστησε τον Tetsunosuke Nagasawa ως Αντιπρόεδρος της KYB Europe GmbH.

Ο Uchida έγινε μέλος της ΚΥΒ τον Απρίλιο του 2003, ακριβώς μετά την αποφοίτησή του από το Πανεπιστήμιο. Έχει εργαστεί, στο παρελθόν, στην ΚΥΒ Αμερικής κατά τα έτη 2004-2009, έπειτα στην ΚΥΒ Ευρώπης τα έτη 2010-2015, και στη συνέχεια επέστρεψε στα κεντρικά γραφεία στο Τόκιο ως διευθυντής πωλήσεων για τον τομέα του Aftermarket της ΚΥΒ. Το 2019 μεταφέρθηκε στο γραφείο της Μόσχας, όπου ήταν διευθυντής της ΚΥΒ Ευρασίας.

Ο Uchida βρίσκεται, πλέον, στο γραφείο του Ντίσελντορφ της ΚΥΒ Ευρώπης και είναι υπεύθυνος για τις δραστηριότητες στη δευτερογενή αγορά στην Ευρώπη.

Η ΚΥΒ είναι οικογενειακή υπόθεση για τον Uchida, καθώς ο πατέρας του, η μητέρα του, η αδελφή του, ο θείος του, ο παππούς του, αλλά και ο παππούς της συζύγου του, έχουν όλοι εργαστεί για την ΚΥΒ!

Κατά την επιστροφή του στην Ευρώπη, ο Uchida σημειώνει: «Είμαστε μία δυνατή ομάδα στην ΚΥΒ Ευρώπης και, παρά τις περίπλοκες συνθήκες που βιώνουμε παγκοσμίως, εργαζόμαστε σκληρά για να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες, λαμβάνοντας πάντα υπόψιν τις ανάγκες των πελατών. Η ΚΥΒ θα συνεχίσει να λειτουργεί ως ένας ισχυρός, κορυφαίου επιπέδου, προμηθευτής στη δευτερογενή αγορά».