Κατάλογος KYB – Our Precision, Your Advantage

Η KYB Ευρώπης αναγνωρίζεται ως ‘Κορυφαίος Προμηθευτής Δεδομένων’ από την TecAlliance.

Ο Κορυφαίος Προμηθευτής Δεδομένων (Premier Data Supplier) είναι το νέο χρυσό πρότυπο στην ποιότητα δεδομένων του TecDoc. Με αυτόν τον νέο τίτλο, η TecAlliance τιμά την αφοσίωση των προμηθευτών δεδομένων των οποίων τα δεδομένα ανταποκρίνονται στα υψηλά τους πρότυπα ποιότητας. Τα κριτήρια για αυτόν τον κορυφαίο τίτλο έχουν σημαντικά πιο αυστηρές απαιτήσεις περιεχομένου.

Η KYB διαθέτει μία ειδική ομάδα ανθρώπων που εργάζονται αποκλειστικά για να εξασφαλίζουν ότι τα δεδομένα του καταλόγου ΚΥΒ Ευρώπης είναι ανανεωμένα και ακριβή, διασφαλίζοντας ότι οι πελάτες έχουν πρόσβαση στα πιο ορθά στοιχεία. Η ΚΥΒ Ευρώπης βρισκόταν ήδη στην κατηγορία Α για αρκετά συνεχόμενα χρόνια και είναι μία από τις πρώτες εταιρείες aftermarket που γίνεται Κορυφαίος Προμηθευτής Δεδομένων.

Περίπου 700 εμπορικά σήματα περιλαμβάνονται στην πλατφόρμα TecDoc, μόνο το 16% αυτών είναι αυτή τη στιγμή Κορυφαίοι Προμηθευτές Δεδομένων. Η ΚΥΒ είναι ο πρώτος και, προς το παρόν, ο μόνος μεγάλος κατασκευαστής αμορτισέρ που διακρίνεται με αυτόν τον χρυσό τίτλο.

Ο διευθυντής μάρκετινγκ της KYB Ευρώπης, Jordan Day, εξηγεί “Η ποιότητα των δεδομένων είναι κομβική για να έχεις τη δυνατότητα να εντοπίσεις επιτυχώς τα σωστά εξαρτήματα, την πρώτη φορά. Η ΚΥΒ θα συνεχίσει να επενδύει και να δίνει προτεραιότητα σε αυτό το κρίσιμο στοιχείο υποστήριξης”.

Από φέτος τον Απρίλιο, η KYB Ευρώπης έχει προσθέσει στην γκάμα της 67 νέα αμορτισέρ που καλύπτουν 8 εκατομμύρια οχήματα και 95 νέα ελατήρια που καλύπτουν 7 εκατομμύρια οχήματα.