Η KYB Προσφέρει στους Πελάτες Υποστήριξη για τα Social Media

Η KYB Ευρώπης έχει δημιουργήσει δύο σετ από δωρεάν ψηφιακά πακέτα για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης – ένα για διανομείς και ένα για συνεργεία. Πρόκειται για έτοιμες δημοσιεύσεις τις οποίες μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι πελάτες της ΚΥΒ, που διαθέτουν κανάλια στα social media, για να ενημερώσουν τους πελάτες τους σχετικά με την -κομβική για την ασφάλεια- σημασία των εξαρτημάτων ανάρτησης.

Οι εικόνες συνοδεύονται από προτεινόμενα κείμενα για τις δημοσιεύσεις, καθώς και μία επισκόπηση για τον τρόπο με τον οποίο τα social media μπορούν να συμβάλλουν στην επικοινωνία της εταιρείας. Οι δημοσιεύσεις στο πακέτο για τους διανομείς στοχεύουν στο συνεργείο, ενώ οι δημοσιεύσεις στο πακέτο για τα συνεργεία απευθύνονται στον οδηγό.

Ο Διευθυντής Μάρκετινγκ της KYB Ευρώπης, Jordan Day, εξηγεί: «Τα νέα μας ψηφιακά πακέτα για τα social media είναι η πιο πρόσφατη προσθήκη στη διευρυνόμενη σειρά από εργαλεία υποστήριξης για τους πελάτες μας. Γνωρίζουμε ότι πολλοί διανομείς και συνεργεία αξιοποιούν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πολύ αποτελεσματικά για να επικοινωνήσουν με τις αντίστοιχες βάσεις πελατών τους. Ελπίζουμε πως αυτά τα ψηφιακά πακέτα θα τους βοηθήσουν να συμβουλεύσουν τους πελάτες για το πόσο σημαντική είναι η αντικατάσταση των εξαρτημάτων ανάρτησης μετά από 80.000 χλμ.»

Οι διανομείς που ενδιαφέρονται να χρησιμοποιήσουν τα πακέτα μπορούν να επικοινωνήσουν με τον τοπικό Εκπρόσωπο Πωλήσεων της ΚΥΒ ή το γραφείο ΚΥΒ από όπου αγοράζουν. Τα συνεργεία που ενδιαφέρονται μπορούν να επικοινωνήσουν με τον επίσημο διανομέα ΚΥΒ από όπου αγοράζουν τα προϊόντα.