Η KYB ενισχύει την υποστήριξη σε διανομείς

Ο κατάλογος TecDoc, έχει ενημερωθεί ώστε να περιλαμβάνει βίντεο τοποθέτησης, της KYB. Κατά την αναζήτηση ενός ανταλλακτικού, εάν υπάρχει διαθέσιμο βίντεο τοποθέτησης, γι’ αυτό, ο σύνδεσμος βίντεο θα εμφανιστεί ως αναφορά. Αυτά τα βίντεο είναι όλα για οχήματα όπου είναι είτε δύσκολη είτε ασυνήθιστη η διαδικασία αντικατάστασης των αμορτισέρ. Το KYB διαθέτει ένα ευρύ φάσμα από βίντεο τοποθέτησης που είναι όλα διαθέσιμα στο YouTube (KYBEurope) και επίσης στη ζώνη υποστήριξης www.kyb-europe.com.

Η KYB Europe εργάζεται επίσης για τη σύνδεση πρόσθετων πληροφοριών, για να διευκολύνει ακόμη περισσότερο τους διανομείς να επιλέξουν το σωστό ανταλλακτικό και να έχουν πρόσβαση σε συγκεκριμένες πληροφορίες, σχετικά με αυτό. Ο Jordan Day, διευθυντής μάρκετινγκ για την δευτερογενή αγορά της KYB Europe, εξηγεί: «Εργαζόμαστε συνεχώς και αναζητούμε νέους τρόπους ώστε να μπορούμε να υποστηρίζουμε και τους δύο πελάτες μας, διανομείς και συνεργαζόμενα συνεργεία, για να διευκολύνουμε τον εντοπισμό βλάβης και την τοποθέτηση εξαρτημάτων ανάρτησης».

Η TecAlliance επιβεβαίωσε ότι η KYB Europe έχει διατηρήσει το καθεστώς της ως προμηθευτής με αξιολόγηση Α. Μια αφοσιωμένη ομάδα ανθρώπων εργάζεται συνεχώς για να διασφαλίσει ότι ο κατάλογος της KYB Europe είναι ενημερωμένος με τα σωστά στοιχεία, διασφαλίζοντας ότι οι πελάτες έχουν πρόσβαση στα πιο σχετικά δεδομένα. Για να χαρακτηριστεί ως προμηθευτής με βαθμολογία Α, οι περιγραφές προϊόντων πρέπει να συμμορφώνονται τουλάχιστον κατά 99% με τα πρότυπα της TecAlliance. Η KYB Europe διατηρεί για πολλά χρόνια, αυτό το καθεστώς.