Η σεζόν του WRX φτάνει σε ένα συναρπαστικό τέλος, στη Νότια Αφρική

Η σεζόν του World Rallycross 2019 θα μείνει στην ιστορία του μηχανοκίνητου αθλητισμού, ως μία από τις πιο κοντινές και πιο συναρπαστικές σεζόν. Είμαστε περήφανοι που το προσωπικό και η τεχνολογία της KYB έπαιξαν υποστηρικτικό ρόλο, σε έναν από τους κύριους πρωταγωνιστές, τον Andreas Bakkerud της Monster Energy Cartel.

Η RX Cartel επιβεβαιώθηκε και εισήλθε στις τελευταίες στιγμές πριν από την προθεσμία του 2019. Με ελάχιστη προετοιμασία ήταν ένας θρίαμβος για την ομάδα να μπορέσει να εισέλθει με δύο οδηγούς, εκτός από το ότι και οι δύο αυτοί οδηγοί εμφανίζονται στο βάθρο καθ’ όλη τη διάρκεια μίας συναρπαστικής σεζόν. Υποστηριζόμενοι από την EKS που συμμετείχε επίσης με τον νέο οδηγό Krisztian Szabo, και οι τρεις οδηγοί είχαν διακυμάνσεις με πολύ υψηλές και απογοητευτικά χαμηλές επιδόσεις, κατά τη διάρκεια της σεζόν, πριν από τον τελικό αγώνα της χρονιάς, στο Killarney της Νότιας Αφρικής στις 9 Νοεμβρίου.

Ο Liam Doran τερμάτισε 8ος με 114 πόντους, αυτό ήταν ένα μεγάλο επίτευγμα για τον Βρετανό οδηγό. Ο οδηγός από την Ουγγαρία της EKS Krisztian Szabo τερμάτισε 10ος στην πρώτη του σεζόν στο WorldRX Supercars, με 99 πόντους. Η Monster Energy RX Cartel τερμάτισε ως ομάδα στην 3η θέση συνολικά, με 299 πόντους.

Ο Andreas Bakkerud τερμάτισε τη σεζόν μετά από 196 αγώνες με 211 πόντους ισοβαθμώντας με τον Σουηδό Timmy Hansen. ‘Επειτα από ώρες συσκέψεων από τους αξιωματούχους του αγώνα, σχετικά με κάποια επαφή στη στροφή έξι του τελικού αγώνα, το αποτέλεσμα επιβεβαιώθηκε και ο Νορβηγός Bakkerud ήρθε στη δεύτερη θέση, με βάση τις αγωνιστικές νίκες.

Η KYB είναι ένας περήφανος συνεργάτης τη ς EKS και της Monster Energy RX Cartel, καθώς αγωνίστηκαν μαζί για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Rallycross FIA 2019. Και οι δύο ομάδες χρησιμοποίησαν αμορτισέρ και ηλεκτρικό τιμόνι της KYB και υποστηρίζονται από ειδικούς μηχανικούς της KYB, για αγώνες και κατά τη διάρκεια των δοκιμών. Από όλο το προσωπικό της KYB Corporation, θέλουμε να συγχαρούμε όλους τους οδηγούς, τους μηχανικούς και το προσωπικό υποστήριξης και για τις δύο ομάδες για μία υπέροχη σεζόν. Δεν μπορούμε να περιμένουμε το 2020.