Η ΚΥΒ Επεκτείνει τη Διαδικτυακή Υποστήριξη

Η KYB Ευρώπης επεκτείνει την κορυφαία στην αγορά διαδικτυακή της υποστήριξη προς τα συνεργεία και τους διανομείς. Η ιστοσελίδα kyb-europe.com έχει ανανεωθεί και διαθέτει μία πιο φρέσκια εικόνα και επιπλέον τεχνικό και εκπαιδευτικό περιεχόμενο.

Η ιστοσελίδα είναι διαθέσιμη σε 22 γλώσσες και εστιάζει στον Τομέα Υποστήριξης της ΚΥΒ, που είναι γεμάτος με χρήσιμα εργαλεία, για να βοηθήσουν τους τεχνικούς αλλά και τους διανομείς στον εντοπισμό και την πώληση εξαρτημάτων ανάρτησης. Η νέα σελίδα «KYB Εκπαίδευση» περιέχει μία εισαγωγική επισκόπηση της δημοφιλούς εκπαίδευσης Suspension Solutions της KYB, που παρασχέθηκε σε πάνω από 7.000 επαγγελματίες του Aftermarket από τεχνικούς εκπαιδευτές της KYB, πριν την πανδημία, το 2019. Στη σελίδα αυτή υπάρχει μία φόρμα αίτησης εάν επιθυμείτε μία πιο λεπτομερή διαδικτυακή εκπαίδευση από έναν από τους ειδικούς εκπαιδευτές της KYB, καθώς και η δυνατότητα εγγραφής στο μηνιαίο ενημερωτικό δελτίο (newsletter) της KYB, ώστε να είστε πάντα ενημερωμένοι για τα τελευταία νέα της KYB και τις προσφορές τεχνικής υποστήριξης.

Η KYB παρουσιάζει επίσης μία σειρά από ψηφιακά πακέτα, που περιλαμβάνουν μία επιλογή από προσχεδιασμένες δημοσιεύσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχετικά με την – κρίσιμη για την ασφάλεια – σημασία της ανάρτησης, καθώς και σχετικά με τα προϊόντα ΚΥΒ. Οι διανομείς ανταλλακτικών και τα συνεργεία μπορούν να τις χρησιμοποιήσουν στα δικά τους κανάλια κοινωνικής δικτύωσης για να εκπαιδεύσουν τους ακολούθους τους σχετικά με την ασφάλεια της ανάρτησης και να μοιραστούν τους λόγους για τους οποίους εμπιστεύονται την KYB. Προκειμένου να αποκτήσετε αυτά τα πακέτα για την επιχείρησή σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τοπικό γραφείο της KYB, τον αντιπρόσωπο πωλήσεων ή με την ομάδα μάρκετινγκ μέσω του news@kyb-europe.com.

Τα βίντεο τοποθέτησης και τα εκπαιδευτικά βίντεο της KYB Ευρώπης έχουν πάνω από 6 εκατομμύρια προβολές στο YouTube κανάλι της εταιρείας. Σύμφωνα με έρευνα του Hubspot, το 72% των πελατών θα προτιμούσε να μάθει για ένα προϊόν ή μία υπηρεσία μέσω ενός βίντεο. Η πανδημία Covid19 έδωσε στους επαγγελματίες της αυτοκινητοβιομηχανίας την ευκαιρία να επωφεληθούν περισσότερο από τη διαδικτυακή μάθηση, καθώς απαιτεί λιγότερο χρόνο από τη γεμάτη μέρα τους, σε σχέση με τη φυσική παρακολούθηση μίας εκπαίδευσης. Τα βίντεο της KYB είναι εύκολα διαθέσιμα μέσω της ανανεωμένης ιστοσελίδας και αναμένεται να προστεθούν και άλλα τους επόμενους μήνες.

Ο Jordan Day, Διευθυντής Marketing της KYB Ευρώπης, εξηγεί: «Αυτή είναι η τέλεια ευκαιρία για να μπορέσουμε να μιλήσουμε σε περισσότερους τεχνικούς για τα εξαρτήματα ανάρτησης και τον κρίσιμο ρόλο τους στην ασφάλεια των οχημάτων. Αυτό περιλαμβάνει το πώς θα εντοπίσουν πότε πρέπει να αντικατασταθούν, πώς θα τα πουλήσουν και πώς θα τα αντικαταστήσουν με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο. Έχουμε μία ισχυρή ομάδα τεχνικών εκπαιδευτών και είμαστε ενθουσιασμένοι που μπορούμε να μοιραστούμε την τεχνογνωσία τους με ένα ευρύτερο κοινό διαδικτυακά.»