Η Εφαρμογή της KYB Συνεχίζει την Επιτυχημένη Πορεία

Η εφαρμογή KYB Suspension Solutions συνεχίζει να αυξάνει σε δημοτικότητα στα ευρωπαϊκά συνεργεία, έχοντας πλέον σημειώσει 15.000 λήψεις. Η Ισπανία έχει τους περισσότερους χρήστες με 2.760 λήψεις, ακολουθεί το Ηνωμένο Βασίλειο με 2.510 χρήστες και η Ιταλία με 1.560.

Η εφαρμογή διαθέτει τρεις βασικές λειτουργίες για να βοηθήσει τους τεχνικούς να βρουν και να τοποθετήσουν εξαρτήματα ανάρτησης, καθώς και να εξηγήσουν, να επικοινωνήσουν και να πουλήσουν αναρτήσεις στους οδηγούς. Η πρώτη λειτουργία επιτρέπει στους τεχνικούς να προτείνουν στον οδηγό μία εργασία στην ανάρτηση. Μετά την επιθεώρηση του οχήματος, ο τεχνικός εισάγει στην εφαρμογή τα «συμπτώματα» που εμφανίζει το όχημα, επισυνάπτοντας μία εικόνα, εάν είναι απαραίτητο. Η εφαρμογή, στη συνέχεια, με αυτές τις πληροφορίες δημιουργεί μία συγκεκριμένη αναφορά για το όχημα, η οποία αποστέλλεται στον πελάτη, εντελώς δωρεάν. Αυτή η αναφορά περιλαμβάνει ένα κουμπί για «κλήση στο συνεργείο» – κατά μέσο όρο αυτό το κουμπί χρησιμοποιείται από τον οδηγό 1 στις 4 φορές.

Η δεύτερη λειτουργία επιτρέπει στον τεχνικό να πάρει φωτογραφίες «πριν και μετά» την εργασία στην ανάρτηση του οχήματος. Η εφαρμογή αποστέλλει αυτές τις εικόνες μαζί με την αναφορά του οχήματος στον πελάτη. Η αναφορά εξηγεί την εργασία που έχει γίνει και το όφελος που θα προσφέρει στο όχημα, και παρουσιάζει τις εικόνες των παλαιών και των καινούργιων εξαρτημάτων.

Η τελευταία λειτουργία παρέχει λεπτομερείς τεχνικές συμβουλές για τα συγκεκριμένα ανταλλακτικά που αφορούν την εργασία στην ανάρτηση. Οι τεχνικοί μπορούν να εισάγουν τη μάρκα και το μοντέλο του αυτοκινήτου, τον αριθμό πλαισίου – VIN ή τον αριθμό κυκλοφορίας και θα εμφανίζονται οι κωδικοί ανταλλακτικών της KYB που απαιτούνται, όπως επίσης και ένα λεπτομερές τεχνικό δελτίο. Το δελτίο περιλαμβάνει έναν εικονογραφημένο οδηγό βημάτων για την τοποθέτηση του ανταλλακτικού, τα απαιτούμενα εργαλεία (και τις σχετικές ροπές σύσφιξης) και μία εκτίμηση του χρόνου που χρειάζεται για την ολοκλήρωση της εργασίας. Επίσης, θα παρέχεται και video τοποθέτησης της KYB, εάν υπάρχει διαθέσιμο για τον κωδικό.

Η εφαρμογή KYB Suspension Solutions προσφέρεται δωρεάν για λήψη και χρήση, διατίθεται σε 20 ευρωπαϊκές γλώσσες και είναι πλήρως προσωποποιημένη, ώστε όλες οι αναφορές που αποστέλλονται να περιλαμβάνουν το όνομα, τηλέφωνο επικοινωνίας και λογότυπο του συνεργείου. Για όσους δεν έχουν κατεβάσει την εφαρμογή, είναι διαθέσιμη σήμερα από το App Store και το Google Play.