Αποχωρεί ο Hajime Sato

Ο κ. Hajime Sato αποχωρεί από την KYB Corporation, λόγω συνταξιοδότησης. Εντάχθηκε στην εταιρεία το 1981 και, από το 1992 έως το 2001, είχε την έδρα του στην Ευρώπη ως Διευθυντής Πωλήσεων, δημιουργώντας ισχυρές σχέσεις με πολλούς πελάτες της KYB. Επέστρεψε τον Μάιο του 2003, ως Γενικός Διευθυντής, και, στη συνέχεια, έγινε Πρόεδρος της KYB Ευρώπης μέχρι το 2011, συμβάλλοντας καθοριστικά στην επέκταση της KYB στην περιοχή.

O κ. Sato επέστρεψε το 2011 στην Ιαπωνία ως Διευθυντής Πωλήσεων του Παγκόσμιου Aftermarket στο Τμήμα Εξαρτημάτων Αυτοκινήτου. Έγινε Εκτελεστικός Διευθυντής, τον Απρίλιο του 2016 και μεταφέρθηκε στην KYB Ταϊλάνδης, για δύο χρόνια, ως Πρόεδρος του εργοστασίου. Στη συνέχεια, επέστρεψε στην Ιαπωνία, τον Ιούνιο του 2018, για να αναλάβει τον τομέα Εξαρτημάτων Αυτοκινήτου, Αftermarket και Πρώτη Τοποθέτηση, παγκοσμίως, ως αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος. Το 2022 εντάχθηκε στο Διοικητικό Συμβούλιο της KYB Corporation αναλαμβάνοντας τη θέση του Αντιπροέδρου.

Ο κ. Sato συνταξιοδοτήθηκε τον Ιούνιο του 2023 και κατέχει τη θέση Εξωτερικού Διευθυντή στο Διοικητικό Συμβούλιο στην Sato Shoji Corporation, στην Ιαπωνία. Η τελευταία του επίσκεψη στην Ευρώπη ήταν στη Γερμανία τον περασμένο Σεπτέμβριο, κατά τη διάρκεια της έκθεσης Automechanika Φρανκφούρτης.

Ο Yuto Uchida, Αντιπρόεδρος της KYB Europe σχολίασε: “Ευχαριστούμε τον κ. Sato για την πολύτιμη συνεισφορά του στην KYB Europe τα τελευταία 30 χρόνια και του ευχόμαστε καλή συνέχεια και ευτυχισμένη συνταξιοδότηση”.