Η ΚΥΒ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ

Η KYB Europe παρουσίασε δύο σημαντικά εργαλεία υποστήριξης στην ελληνική γλώσσα – την επίσημη ιστοσελίδα της και μία εφαρμογή για κινητά (mobile App).

Η ελληνική έκδοση της ιστοσελίδας έχει σχεδιαστεί για να διευκολύνει διανομείς, τεχνικούς και οδηγούς να βρίσκουν γρήγορα και εύκολα τις πληροφορίες που χρειάζονται. Διαθέτει πλούσιο πληροφοριακό υλικό που προσφέρεται μέσα από ένα φιλικό προς τον χρήστη περιβάλλον, πλήρως προσαρμοζόμενο σε κινητές συσκευές.

Τα τελευταία χρόνια, η KYB έχει επικεντρωθεί στη δημιουργία μίας σειράς εργαλείων υποστήριξης για τεχνικούς. Αυτά είναι πλέον όλα προσβάσιμα από έναν κεντρικό ηλεκτρονικό τομέα υποστήριξης ο οποίος περιλαμβάνει εικόνες προϊόντων 360 μοιρών, μία εκτεταμένη βιβλιοθήκη με βίντεο εγκατάστασης, ειδικές τεχνικές πληροφορίες ανταλλακτικών και τεχνικά δελτία. Οι τεχνικοί μπορούν να βρουν έναν σύνδεσμο που οδηγεί στην εφαρμογή (mobile App) της KYB και οι διανομείς έχουν πρόσβαση στον διαδραστικό κατάλογο προϊόντων της εταιρείας που υποστηρίζεται από τον TecDoc. Η ενότητα «Ασφάλεια» απευθύνεται στους οδηγούς και εξηγεί τα διάφορα μέρη της ανάρτησης και τον ζωτικό τους ρόλο στην ασφάλεια του οχήματος.

Η ελληνική έκδοση της εφαρμογής KYB Suspension Solutions έχει σχεδιαστεί ειδικά για τεχνικούς, εξατομικεύεται εύκολα για κάθε συνεργείο που την χρησιμοποιεί και είναι διαθέσιμη δωρεάν από το App store και το Google Play. Η εφαρμογή έχει δύο λειτουργίες:

Το πρώτο μέρος βοηθά τον τεχνικό να εξηγήσει στον οδηγό ποια προβλήματα έχουν εντοπιστεί στην ανάρτηση του αυτοκινήτου και ποια εξαρτήματα πρέπει να αντικατασταθούν. Επιτρέπει στον τεχνικό να στείλει στον οδηγό γραπτό μήνυμα SMS με συνδέσμους (links) σε εικόνες και βίντεο εξηγώντας τους κινδύνους που σχετίζονται με τα φθαρμένα αμορτισέρ, τα σπειροειδή ελατήρια, τα εξαρτήματα βάσης και προστασίας. Υπάρχει μία λειτουργία άμεσης κλήσης (click-to-call) που δίνει τη δυνατότητα στον οδηγό να επικοινωνήσει με το συνεργείο για το συγκεκριμένο θέμα. Όλα τα μηνύματα είναι χωρίς χρέωση αποστολής και λήψης.
Το δεύτερο μέρος αφορά την επίδειξη της ολοκληρωμένης επισκευής που έχει πραγματοποιήσει ένα συνεργείο στο όχημα. Επιτρέπει στον τεχνικό να στείλει στον πελάτη ένα γραπτό μήνυμα SMS με φωτογραφία πριν και μετά από την εργασία που εκτελέστηκε. Και πάλι, όλα τα μηνύματα είναι δωρεάν.

“Η KYB συνεργάζεται με διανομείς που διατηρούν ένα ισχυρό δίκτυο πωλήσεων σε όλη την Ελλάδα και κατέχει ένα σημαντικό μερίδιο της αγοράς στον τομέα της ανάρτησης”, εξηγεί ο Juan Carlos Diez, περιφερειακός διευθυντής της KYB για τη Νότια Ευρώπη, “προσφέροντας ένα πλήρες πακέτο εργαλείων υποστήριξης όπως η εφαρμογή της KYB για κινητό (Mobile App), καθώς και την ελληνική έκδοση της ιστοσελίδας, θα δώσουμε μία επιπλέον ώθηση στην εικόνα της μάρκας πανελλαδικά, καθώς και στη βελτίωση της τεχνικής υποστήριξης και των εργαλείων πωλήσεων προς τους επισκευαστές.”