Η KYB ισχυροποιεί τη θέση της ως Ειδικός Αναρτήσεων

Η KYB Europe λάνσαρε μια ολοκαίνουργια σειρά ανταλλακτικών του συστήματος διεύθυνσης, για να εδραιώσει ακόμη περισσότερο τη θέση της ως ειδικός στις αναρτήσεις. Ψαλίδια, μπαλάκια, μπαράκια ζανφόρ, ακρόμπαρα και ημίμπαρα αποτελούν τη νέα οικογένεια ανταλλακτικών του συστήματος διεύθυνσης της KYB. Είναι όλα, πλέον, διαθέσιμα στον διαδικτυακό κατάλογο TecDoc.

Τα ανταλλακτικά συστήματος διεύθυνσης KYB έχουν αναπτυχθεί και δοκιμαστεί σύμφωνα με τις προδιαγραφές OE, διασφαλίζοντας ότι κάθε προϊόν που αγοράζετε είναι ανάλογης ή και καλύτερης ποιότητας. Τα εξαρτήματα υποβάλλονται σε πολυάριθμες μεθόδους δοκιμών, όπως Έλεγχος Σκληρότητας, Φορτίο Υλικού, Αντοχή Ισχύος, Τεστ Περιστροφικής Ροπής και Έλξης Ράβδου Σύνδεσης.

Πριν από την ευρωπαϊκή κυκλοφορία τους, πάνω από 1 εκατομμύριο ανταλλακτικά συστήματος διεύθυνσης KYB έχουν, ήδη, πουληθεί σε όλο τον κόσμο σε περιοχές με ακραία κλίματα και με εξαιρετικά δύσκολες διαδρομές.

Οι διανομείς των ανταλλακτικών συστήματος διεύθυνσης KYB μπορούν να επωφεληθούν από τις κορυφαίες υπηρεσίες της βιομηχανίας, την υποστήριξη σε επίπεδο πωλήσεων και δικτύου, καλύπτοντας ιδανικά τους πελάτες σε όλη την Ευρώπη. Οι ομάδες διαχείρισης δεδομένων και καταλογογράφησης της εταιρείας μας, του πρώτου προμηθευτή αμορτισέρ στον κόσμο που βραβεύτηκε ως Premier Data Supplier από τον TecDoc, εργάζονται ακούραστα για να διασφαλίσουν ότι η νέα σειρά ανταλλακτικών συστήματος διεύθυνσης είναι όσο πιο ακριβής και αποτελεσματική γίνεται.

Έχοντας υπόψη τις ανάγκες του συνεργείου, τα ψαλίδια της KYB περιλαμβάνουν όλα και μπαλάκια. Για επιπλέον ευκολία, στην γκάμα περιλαμβάνονται και όλα τα βοηθητικά ανταλλακτικά (παξιμάδια κ.λπ.). Ο Εκτελεστικός Διευθυντής Πωλήσεων Juan Carlos Diez δήλωσε σχετικά: «Τα ανταλλακτικά του συστήματος διεύθυνσης είναι ο επόμενος φυσικός διάδοχος της τρέχουσας γκάμας μας και σε αυτό το πεδίο εργαζόμαστε εδώ και πολύ καιρό. Η ταχέως επεκτεινόμενη γκάμα μας, θα επιτρέψει στα συνεργεία να βασίζονται σε έναν αξιόπιστο προμηθευτή για όλες τις ανάγκες των συστημάτων διεύθυνσης και ανάρτησης».

Για να δείτε την πλήρη σειρά, ανατρέξτε στη διεύθυνση www.kyb-europe.com/greece/steering-parts