Sledovanost KYB na kanálu youtube

KYB Europe GmbH divize aftermarket zaregistrovala více než půl miliónu shlédnutí jejího YouTube kanálu.

KYB před 3 roky představila podporu mechanikům ve formě montážních videí na vozidla, kde je výměna tlumiče komplikovanější. Počet těchto videí neustále narůstá na současných 70 videí pokrývajícách vice než 210 odlišných vozidel. V současné době registrujeme více než 40 000 shlédnutí měsíčně a celkový čas prohlížení je 100 000 minut za měsíc. Nejčastěji lidé hledají montážní videa na kontrétní vozidla s ohledem na správnou montáž a použití vhodného přípravku.

Nejsledovanější video je výměna zadních tlumičů u Mercedesu třídy A. Výměna zadních tlumičů u tohoto vozidla je skutečně neobvyklá v tom, že musíte na spodku vozidla odstanit plastové kryty a spustit nápravnici, jinak se nedostanete k hornímu uložení tlumiče.

V současné době KYB připravuje plno dalších montážních videí, jenž budou uvolněna v příštích několika měsících. Videa budou k shlédnutí na webové adrese youtube.com/kybeurope a současně budou k dispozici díky QR kódům na krabicích příslušných tlumičů. Pomocí chytrého telefonu a načtení QR kódu je může uživatel jednoduše shlédnout.


Pokud mechanici budou mít požadavek na montážní video na nějaké kontrétní vozidlo a my jej nebudeme mít v nabídce, tak tento požadavek rádi přivítáme na této mailové adrese: QR@kyb-europe.com (v kterémkoliv jazyce).