Nový KYB katalog pružin zavěšení pro rok 2013

KYB představila nový katalog pružin pro rok 2013. V katalogu je k nalezení 73 nových referencí a 30 položek bylo upraveno tak, aby pokrývalo více vozidel.

KYB má nejširší nabídku pružin zavěšení na trhu s náhradními díly a tím ádem nejlepší pokrytí evropského vozového parku. Nové položky poskytují dodatečné pokrytí vice než 4.5 mil vozidel napříč Evropou.

KYB je jediným dodavatelem na trhu s náhradními díly, jenž nabízí na výběr pružinu typu Mini block s drátem nekonstantního průměru (jako originální pružina) nebo s konstantním průměrem drátu. Dále naleznete v nabídce pružiny s bočním zatížením tvaru banán a velký výběr pružin pro větší zatížení (heavy duty). KYB doporučuje výměnu pružin zásadně v páru na nápravě, aby se předešlo rozdílům ve světlosti na jednotlivých závěsech kola. Jedině tak je zaručeno bezpečné ovládání vozidla.

Pružiny zavěšení jsou komponenty s potenciálem prodejního růstu do budoucna. Díky neustále stoupající hmotnosti moderních vozidel a neobvyklým konstrukcím pružin, kdy pružina je víc a víc namáhána, je životnost pružiny daleko kratší.

Katalog pružin je rovněž dostupný v PDF formě a můžete si ho stáhnout na webových stránkách KYB Europe a dále ho naleznete v elektronické formě jako například TecDoc. Katalog má stejně srozumitelnou grafickou podobu, jako katalog tlumičů pérování.

KYB je světově známý dodavatel tlumičů pérování jak do prvovýroby, tak i na trh s náhradními díly. KYB taktéž nabízí široký výběr komponentů,
ovlivňující životnost a správnou funkci tlumiče, jako jsou prachovky a uložení tlumičů.

V katalogu jsou k nalezení např. pružiny pro následující vozidla:

BMW 1, Mazda 2, Citroen Jumpy, Nissan Qashqai/Micra, Seat Altea XL, Fiat 500/ Bravo II/ Croma, Ford Fiesta/ Transit, Peugeot Expert, Kia Carens III/Carnival III/ Sedona II, Hyundai Atos/Prime, Subaru Forester, Landrover Discovery.