Nový KYB katalog pružin zavěšení pro rok 2012

KYB vydala nový catalog pružin zavěšení pro rok 2012. Katalog obsahuje 143 nových položek plus 59 položek bylo modifikováno, aby poskytlo dodatečné pokrytí u více modelů vozidel. Tento catalog obsáhne více než 2 300 vozidel nacházejících se na evropském trhu s náhradními díly. Katalog je ve stejném grafickém provedení jako katalog tlumičů pérování KYB K-Flex.

KYB se začala zabývat pružinama zavěšení před 10 lety. Po usilovné práci a rozšíření nabídky poskytuje nejlepší pokrytí evropského vozového parku. Nové důležité aplikace v katalogu 2012 jsou například: Citroen C4 Picasso; Daewoo Captiva, Matiz; Ford Fiesta VI, Mondeo IV; Kia Ceed; Nissan Qashqai; Peugeot 308, 4007; Renault Laguna III, Škoda Fabia II.

KYB je jediným dodavatelem na trh s náhradními díly, jenž nabízí na výběr mezi pružinou typu miniblock s drátem o nekonstatním průměru (dle O.E.) a variantu s drátem o konstatním průměru. V nabídce je rovněž celá řady druhů pružin, jako například pružina s bočním zatížením, nebo pružiny pro těžší provoz (HD).

Nový katalog umožňuje distributorům perfektní obsáhnutí celého vozového parku jen s několika referencemi.

Projede pružin zavěšení v poslední době výrazně rostou. Moderní vozidla mají pružiny mamáhané daleko více než starší modely. Je to díky vzrůstající hmotnosti a použití rozdílných druhů pružin. Pružiny se tak více maháhají a sesedávají, čímž se zkracuje jejich životnost.

Katalog je rovněž dostupný ke stažení ve formátu PDF na stránkách KYB Europe.

KYB doporučuje výměnu pružin prodádět zásadně v páru na nápravu, protože jedině tím se zajistí správná světlá výška vozidla nad vozovkou.