Nový KYB katalog pro rok 2015

KYB představila nové evropské katalogy tlumičů pérování a pružin. Katalogy obsahují kompletní seznam všech aplikací včetně novinek pro rok 2015.

Tento komplexní katalog obshuje 112 nových tlumičů a 140 nových pružin zavěšenín. Vše pro osobní vozidla, a lehké užitkové automobily. Většina těchto nových položek je již dostupná na skladě.

Nové položky – tlumiče a pružiny pokryjí úctyhodných 22,5 mil vozidel napříč Evropou. Seznam několika nových aplikací najdete níže.

Dále v katalogu tlumičů pérování neleznete 32 nových položek horního uložení, jenž zvyšuje životnost tlumiče a snadno se vymění zároveň s ním. V novém katalogu také nebylo zapomenuto na rozšíření nabídky ochranných sad tlumičů a sice o 29 úplně nových položek.

Katalog obsahuje 80 výrobců vozidel, jenž představují kompletní pokrytí evropského vozového parku. Pro snazší vyhledání jsou seřazeni abecedně v obou katalozích. Nakonci katalogu tlumičů naleznete obrázkovou přílohu příslušenství k tlumičům, jako jsou horní uložení a prachovky s dorazama.

nowosci cz

Interaktivní verzi katalogu naleznete rovněž na KYB Europe webu a také je zde ke stažení PDF verze.