Nové internetové stránky KYB

Firma KYB Europe zmodifikovala své internetové stránky, které získaly nový vzhled a jejichž řešení je velmi pohodlné pro uživatele.

Strany jsou přístupné v 8 jazycích a obsahují všeobecné informace týkající se firmy, zvláště informace o výrobcích KYB a o systémech odpružení. Kromě toho je dostupný interaktivní katalog pro použití a panel s technickými pokyny, které budou zcela jistě cenným zdrojem informací pro distributory a dílny.

Předseda KYB Europe, pan H. Sato, tuto skutečnost komentoval takto: „Všímáme si a oceňujeme rostoucí význam elektronické komunikace, pro náš trvalý rozvoj je zásadní, abychom disponovali moderními a funkčními internetovými stránkami. Přehlednost, snadnost obsluhy a dostupnost je důkazem naší podpory, kterou nabízíme našim distributorům a uživatelům našich výrobků.“

Nový design je odrazem nového a profesionálního pohledu firmy KYB. Uživatelé si mohou také všimnout, že stránka má upravený vyhledávač a krátké filmy, které umožňují úplné pochopení filozofie firmy, jejích výrobků a funkci systémů odpružení.

Manažerka projektu, Sue Clough, která byla zodpovědná za realizaci nových internetových stránek, řekla: „Předáváme nové internetové stránky a naším přáním je, aby byly vstřícné k uživatelům.“

Současné internetové stránky jsou pravidelně aktualizovány a jsou zdrojem informací a profesionální podporou pro distributory a dílny.

Každý čtvrtý na světě vyrobený automobil je vybaven tlumiči KYB z prvovýroby, což je důvodem. že KYB je největším dodavatelem tlumičů na trh.