Nová edice katalogu KYB 2008

Nová edice katalogu KYB, obsahující podrobné informace o použití všech výrobků KYB a seznam nových aplikací pro rok 2008 je už přístupná u distributorů KYB.

Publikace je na vysoké úrovni a na 445 stranách prezentuje aktuální nabídku KYB, rozšířenou (vzhledem k roku 2007) o 125 nových položek, které jsou používány jak v osobních vozech, tak rovněž v dodávkách. Nejnovější seznam uvádí takové vozy jako je Mercedes Benz Sprinter II, Ford KA 03, BMW E39 Seria 5, Opel Vectra C, Opel Zafira II, Peugeot 207, Ford S-Max / Galaxy, VW Eos.

Seznam aplikací, v němž jsou uvedena vozidla, vyráběná 76 výrobci, byl seřazen podle abecedy. Takto rozsáhlý seznam aplikací umožňuje identifikaci příslušného tlumiče u více než 99 % modelů vozidel, které se vyskytují na našich silnicích. Dalším usnadněním jsou fotografie jednotlivých součástí montážních sestav, nacházející se na konci katalogu. Katalog obsahuje rovněž krátký test, jenž je pomůckou pro identifikaci závad tlumičů a potřeby jejich výměny.

Kromě tlumičů obsahuje katalog montážní sady a ochranné sady, nacházející se v hlavní části katalogu hned vedle příslušného čísla tlumiče. Tyto součásti, uvedené zde společně s tlumiči, mají vliv na prodloužení bezchybného provozu tlumičů. Pro zajištění bezpečnosti a plné funkčnosti odpružení KYB doporučuje párovou výměnu tlumičů na nápravě.