Nagasawa přebírá funkci víceprezidenta v KYB Europe po končícím panu Howarthovi

KYB Corporation jmenovala panaTetsunosuke Nagasawu jako víceprezidenta pro KYB Europe divize Aftermarket. Nahradil tím Mike Howartha, jenž opouští KYB po více než 22letech.

 

Pan Nagasawa začal pracovat v KYB již v roce 2005 v Tokijském obchodním oddělení náhradních dílů. Později v roce 2007 nastoupil do evropské pobočky kde byl zodpovědný za balkánský region. V období duben 2013 – březen 2019 byl zodpovědný za vedení KYB Russia, kde se zabýval restrukturalizací pobočky a úspěšně zvedl KYB podíl na tamějším trhu až na 30%.

 

Pokud jde o jeho zcela novou roli v KYB Europe, tak pan Nagasawa poznamenal: „Je důležité si uvědomit, že KYB Europe nejenže prodává naše značkové výrobky na trh s náhradními díly, ale také třeba se zaměřit na podporu logisticky a prodejních služeb. Proto musíme pro naše výrobky vytvořit další přidanou hodnotu, abychom mohli našim zákazníkům přinést další benefit. Proto abychom uspěli, musíme být otevření a proaktivní. Budeme i nadále pokračovat ve stylu našeho mota: rychle

a agresivně “.

 

KYB Europe divize náhradních dílů má v současné době více než 250 zaměstnanců v devíti pobočkách v různých zemích a také šesti skladech.