Mobilní aplikace od KYB se stává stále populárnější

Mobilní aplikace KYB Suspension Solutions pokračuje v neustálém růstu obliby mezi evropskými uživateli z řad automechaniků. Bylo zaznamenáno více než 10 000 stažení. Nejvíce uživatelů má aplikace ve Španělsku 21% dále 19% je v Velké Británii a 10% v Itálii.

Aplikace má tři hlavní funkce, které pomáhají automechanikům najít opotřebené komponenty závěsu kola a odkomunikovat jejich poškození zákazníkovi. První funkce umožňuje mechanikovi ukázat potřebnou práci na vozidle a pro její odůvodnění možnost připojit obrázek popřípadě předvézt příznaky poškození. Aplikace poté převezme tyto informace a vytvoří zcela konkrétní zprávu o vozidle, což je text pro zákazníka, vše zcela zdarma. Tato zpráva obsahuje tlačítko „zavolat do servisu“ – v průměru na toto tlačítko klikne jeden majitel ze čtyř.

Druhá funkce umožňuje technikovi pořizovat fotografie „před a po provedené práci na závěsu kola.“ Aplikace odešle tyto obrázky spolu s vozidlem zákazníkovi. Zpráva vysvětluje dokončené práce jejich výhody pro motoristu. Dále názorně ukáže obrázky starých a nově namontovaných dílů.

Poslední funkce poskytuje podrobné a specifické technické informace pro výměnu komponent závěsu kola. Automechanici mohou zadat buď značku a model automobilu, číslo VIN nebo registrační číslo a následně se jim zobrazí požadovaná čísla KYB dílů, popřípadě podrobný technický bulletin. Ten může obsahovat podrobné montážní informace, a také jsou zde uvedené potřebné nástroje (velikost utahovacího momentu) popřípadě i odhad doby potřebné k dané práci. Pokud je pro tento odkaz k dispozici montážní video KYB, bude také k nahlédnutí.

Aplikaci KYB Suspension Solutions si můžete zdarma stáhnout a používat. Je k dispozici ve 20ti evropských jazycích a je plně přizpůsobitelná uživateli, takže všechny zaslané zprávy obsahují jméno, kontaktní číslo a logo vaší dílny. Pro ty, kteří ji nemají, je plně         k dispozici v obchodech App Store a Google Play.