KYB zprovoznila zcela nový elektronický katalog

KYB Europe Aftermarket představila nový vylepšený elektronický katalog, jenž byl vyvinut ve spolupráci s TecDocem, který je též dodavatelem dat. Katalog můžete nalézt na této adrese: www.kyb-europe.com/catalogue .

Katalog přináší spoustu nových výhod, jako je vyhledávání podle VIN kódu, podle OE čísla dílu a také umožňuje uživateli převedení objednacího čísla dílu od jiného výrobce na objednací číslo od KYB.

Uživatel jistě ocení intuitivní vyhledávání. Navíc je katalog každé čtyři týdny aktualizován.

KYB investuje nemalé prostředky do elektronické katalogizace a její tým vkládá nová data do systému denně. Tento nový katalog pomůže uživateli z řad servisů, distributorů a dalším na první pokus vybrat správný díl, čímž se předejde dohadům o správném výběru daného komponentu.

Díky několika výrobním závodům v Evropě má KYB jednu z vedoucích pozic při dodávkách tlumičů pérování do prvovýroby na evropském území. Tovármy KYB můžete nalézt ve Španělsku, ale také v České republice, kde firma již postavila dva závody. Jeden v Pardubicích, jenž nyní výrazně rozšiřuje svoji kapacitu, a druhý zcela nový v nedaleké Chrudimi. Tento závod produkuje vinuté pružiny zavěšení. Díky tomu Vám může KYB nabídnout zcela kompletní sortiment týkající se tlumení závěsu kola.

KYB doporučuje zcela výhradně měnit tlumiče a pružiny na nápravě vždy v páru, neboť jedině tak bude mít vozidlo dané jízdní vlastnosti.