KYB zlepšuje technickou podporu

KYB vydala první řadu montážních videí s cílem posílit technickou podporu dostupnou všem servisům a jejich technikům.

Šest videí obsahující montážní postupy u následujících vozidel: Audi A4 (přední), Renault Laguna (přední & zadní), Mercedes A-Class (zadní) a Peugeot 407 (přední & zadní). U všech těchto vozidel jsou určité komplikace při výměně tlumičů pérování- montážní videa ukazují způsob jak si s tím poradit. Videa naleznete na KYB webových stránkách v technické sekci: http://www.kyb-europe.com/videos.html .

Jean François Huan, Senior Product Manager pro KYB Europe prohlásil: “Snažíme se poskytnout všem našim zákazníkům více montážních videí, nejen pro montáž tlumičů (předních i zadních), ale také  pro montáž pružin zavěšení. Tato videa jsou zaměřena na vozidla u nichž je tako výměna obtížnější např. Díky umístění tlumiče, popřípadě jeho konstrukci. Doufámě, že náš web se stane v budoucnu užitečným pomocníkem při hledání odborné pomoci s instalací komponentů závěsů kola”.

KYB je celosvětově největším dodavatelem originálních tlumičů pérování do prvovýroby (OEMs) včetně Audi-VW Group, Ford, Mitsubishi, PSA, Renault, BMW, Nissan a Toyota.  Každé čtvrté vozidlo na světě, jenž opustí výrobní závod má namontovány tlumiče KYB.
KYB Europe také nabízí na trh s náhradními díly kompletní příslušenství k tlumičům jako jsou: pružiny zavěšení, prachovky a uložení tlumičů.